ADÜ REKTÖRÜ BİRİNCİOĞLU’NUN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof.

28 Ekim 2013 Pazartesi 00:00
ADÜ REKTÖRÜ BİRİNCİOĞLU’NUN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI






Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Cumhuriyetin ilan edilişinin 90. yıldönümünü, milletçe aynı duygu birliği ve gururla kutlamanın heyecan ve coşkusu içerisinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı kutluyorum. 90 yıldır büyük bir coşkuyla kutladığımız Cumhuriyet, ülkemiz için sadece bir yönetim şekli değil, aynı zamanda tarihimizin en kapsamlı çağdaşlaşma hamlesidir. Cumhuriyet, getirdiği çağdaş açılımlarla Türk insanının ufkunu genişletmiş, ekonomik, sosyal ve siyasal hayatımıza görülmemiş bir dinamizm kazandırmıştır. Ülkemiz insanlarının çağdaş dünya ile bütünleşmesinin ve uygarlığın tüm nimetlerinden en üst düzeyde yararlanmasının da, yine Cumhuriyet yönetimi altında kenetlenerek çok çalışmaktan geçeceği asla unutulmamalıdır.
Bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyor, tüm vatandaşlarımızla birlikte Cumhuriyet coşkusunu yüreğinde yaşayan herkese, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.