AFYONKARAHİSAR İL GENEL MECLİSİ EKİM AYI ÇALIŞMALARI SONA ERDİ

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi (İGM) Ekim ayı çalışmaları bugün gerçekleştirilen 5.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
AFYONKARAHİSAR İL GENEL MECLİSİ EKİM AYI ÇALIŞMALARI SONA ERDİ






Afyonkarahisar İl Genel Meclisi (İGM) Ekim ayı çalışmaları bugün gerçekleştirilen 5. oturumun ardından sona erdi.
İGM Başkanı Salih Sel başkanlığında gerçekleştirilen oturumda ihtisas raporları görüşüldü. Görüşülen önergelerde, 2014 yılında tarımsal bölgelerin asfaltlanması konusunda, Afyonkarahisar İl Özel İdaresi’ne bağlı Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü’nün önümüzdeki aylarda bilgilendirme yapılması istendi. İhsaniye ilçesine bağlı Yaylabağı beldesinden geçen derenin, kışın yoğun yağmurlarda taşmasından dolayı, ıslah edilmesi konusu ilgili komisyonlara havale edildi. Sinanpaşa ilçesinde bulunan Akdeğirmen Barajı yanında şehitlik olduğu konusun araştırılması, böyle bir şehitlik varsa da ortaya çıkarılıp onarım ve bakımının yapılması önergesi ilgili komisyonlara havale edildi. Sandıklı ilçesine bağlı belde ve köylerde süt toplama saatleri konusunun yeniden belirlenmesi konusunda gelen şikayetlerin yer aldığı önergenin, Afyonkarahisar Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile görüşülmesine karar verildi.
Toplantı görüşülen önerge ve raporların ardından sona ererken, Kasım ayı çalışmalarının 4 Kasım 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ilk oturum ile başlamasına karar verildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.