AK PARTİ KARAMÜRSEL İLÇE BAŞKANI AHMET TÜRKEL :

AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Ahmet Türkel, 2014’de yapılacak olan yerel seçimleri değerlendirerek, “Halk bizi görmek isterse aday oluruz” dedi.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
AK PARTİ KARAMÜRSEL İLÇE BAŞKANI  AHMET TÜRKEL :






AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Ahmet Türkel, 2014’de yapılacak olan yerel seçimleri değerlendirerek, “Halk bizi görmek isterse aday oluruz” dedi.
Türkel, yapılan çalışmaları değerlendirerek, kendisinin belediye başkan adayı olup olmayacağı sorularına yanıt verdi. Türkel, “Karamürsel’de seçim startı verildi. Dışarıdan aldığımız bilgilere göre, 7 arkadaşımız partimize, belediye başkanlığı aday adaylığı için başvuracağını öğrendik. Ancak şu zamana kadar bir başvuru olmadı. Karamürsel’de şuan AK Partili bir belediye başkanımız var. Bundan sonradaki belediye başkanı da AK Partili belediye başkanı olacaktır. Bundan hiçbir hiç kaygımız yok. Parti çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor. AK Parti olarak önümüzdeki yerel seçimleri zaferle kazacağız. Mevcut Belediye başkanımız İsmail Yıldırım, partimize geçeli 3 yıl oldu. Kendisi Karamürsel’e hizmet etmektedir. Başkan Yıldırım, partimize geçmeden de belediye başkanlığı yaptı. 3 yıl içerisinde yapılan hizmetleri beraber yaptık. Halkımız bu hizmetlerin farkındadır" dedi.
AK Parti Karamürsel ilçe teşkilatı olarak geçmiş seçimlerde çok az bir farkla Karamürsel’de seçimi kaybettiklerini ifade eden Türkel, "Köylerimizde artık mahalle oldu. Karamürsel belediye başkanlığı seçimlerinde, 20 köyümüzde oy kullanacak. Partimizden hangi isim çıkarsa çıksın, çıkan isimin arkasında duracağız. 2014’deki seçimlerde umuyorum ve inanıyorum ki zafer AK Parti’nin ve Karamürsel halkının olacaktır” diye konuştu.
Karamürsel’e belediye başkan adayı olup olmayacağı konusunda konuşan Türkel “ Şuanda ilçe başkanıyım, halkımızın teveccühü noktasında aday olabiliriz. Bizde takriri teşkilatımız ve halkımız yapmaktadır. Kralların değil, kuralların partisiyiz. Halk bize buyur derse verilen göreve hazır oluruz” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.