Akbatı AVYM'ye Cityscape Awards'da birincilik ödülü

Akbatı AVYM, “Retail - Built” (Perakende) kategorisinde “Birincilik” ödülü aldı.

10 Ekim 2013 Perşembe 14:44
Akbatı AVYM'ye Cityscape Awards'da birincilik ödülü






Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, ödüllerine bir yenisini daha ekledi.  Akbatı AVYM, 120 ülkeden bin 500’den fazla kuruluş ve profesyonelin katıldığı Cityscape Awards forEmergingMarkets 2013’de “Retail- Built” (Perakende) kategorisinde finale kalan 3 proje arasından seçilerek birinci oldu.  Bu yıl on ikinci kez düzenlenen ve gayrimenkul sektörünün önde gelen oyuncularını buluşturan Cityscape Awards ödül töreni, 9 Ekim Çarşamba günü Dubai’deki gala gecesinde gerçekleştirildi.  Uluslararası jüri, kategorisinde birinci olan Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ni, tasarımı, sağladığı farklı alışveriş deneyimi ve gerçekleştirdiği sosyal etkinliklerle “pazardaki rekabete ve beklentiye cevap veren mükemmel tasarlanmış ve gerçekleştirilmiş bir proje” olarak tanımladı.  

Gayrimenkul geliştirme ve mimarlık alanında dünyanın en önemli etkinliklerinden biri olarak kabul edilen Cityscape Awards,  her yıl 100’den fazla ülkeden gayrimenkul uzmanını şehir ve kültürü entegre eden sürdürülebilir projeler ekseninde bir araya getiren Cityscape Dubai fuarı kapsamında gerçekleştiriliyor.

Açılışının 2. Yılını kutlayan ve bu kısa süre içinde sektörünün önde gelen ulusal ve uluslararası yarışmalarında birçok ödül alan AkbatıAVYM, 65.542 m2 kiralanabilir alan içinde yer alan 200’e yakın mağazası, 9 sinema salonu, özel tasarımlı dinlenme bölümleri, çocuk oyun ve eğitim alanları, 3 bin araçlık otoparkının yanı sıra, konser ve etkinliklere ev sahipliği yapan 5 bin kişilik Festival Park alanıyla da dikkat çekiyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.