ALTIN PORTAKAL 50’NCİ YIL RESEPSİYONU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) tarafından düzenlenen Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin 50’nci yılına özel resepsiyon gerçekleştirildi.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
ALTIN PORTAKAL 50’NCİ YIL RESEPSİYONU GERÇEKLEŞTİRİLDİ






Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) tarafından düzenlenen Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin 50’nci yılına özel resepsiyon gerçekleştirildi. Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması Jüri Başkanı Türkan Şoray, davetlilerin yoğun ilgisi nedeniyle kokteyl alanına yürümekte zorluk çekti.
Bu yıl 50’ncisi düzenlenecek olan Uluslararası Altın Portakal Film Festivali, 50’nci yıla özel bir resepsiyon düzenlendi. Harrington Park Otel’de gerçekleştirilen resepsiyona Türk sinemasının unutulmaz oyuncularının yanı sıra çok sayıda sanatsever katıldı. Geceye katılan ünlü isimler arasında Türkan Şoray, Ahmet Metin, Sümer Özgü davetlilerden yoğun ilgi gördü.
TÜRKAN ŞORAY’A ÖZEL KARŞILAMA
Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması Jüri Başkanı Türkan Şoray otel kapısının girişinde Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Akaydın tarafından karşılandı. Basının ve davetlilerin yoğun ilgisi karşında yürümekte zorlanan ve duygulanan Şoray, “Festivale ve dolayısıyla Türk sinemasına göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederim. Hepiniz buradasınız. Festivalin 50’nci yılında burada bulunmuş olmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyorum. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bana bu önemli görevi verdiği için. Çok güzel günler olacak burada” dedi.
HALA İLK GÜNKÜ HEYECAN
Festivalin 50 yıl önceki heyecanın hala devam ettiğini ve bu heyecanın hiç bitmeyeceğini de hatırlatan Türkan Şoray, 50 yıl önceki halini hatırladığını belirterek, “Her şeyden önce burada bulunmak beni çok mutlu etti. Elli yıl önceki duyguları hala yaşıyorum. Onun için bambaşka duygular yaşıyorum. Daha nice elli yıllar diliyorum” şeklinde konuştu.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Akaydın ve davetlilerle bir süre otel girişinde konuşup fotoğraf çektiren Türkan Şoray daha sonra kendisi için hazırlanan masaya geçti. Program özel hazırlanan şovların otel bahçesinde kurulan sahnede gösterimiyle devam etti.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.