BAKAN BAĞIŞ AVCILAR’DA CAMİ AÇILIŞINA KATILDI

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Avcılar’da cami açılışına katıldı.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
BAKAN BAĞIŞ AVCILAR’DA CAMİ AÇILIŞINA KATILDI






Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Avcılar’da cami açılışına katıldı. Bakan Bağış, Cuma namazını da burada bulunan vatandaşlarla kıldı.
Avcılar’da vatandaşlar tarafından toplanan yardım paralarıyla yapılan Hz. İbrahim Camii’nin açılışına Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış katıldı. Bağış, Cuma namazından önce yaptığı konuşmada yardımseverlerin yapmış olduğu yardımlar nedeniyle dünyanın dört bir yanında Türkiye için dua edildiğini belirterek, “Türkiye büyüyor gelişiyor demokratikleşiyor ve bu büyük millete yakışır bir ülke haline geliyor. Çok şükür Türkiye çok farklı bir noktada bir zamanlar muhtaç bir ülkeden bahsedilirdi. Bir zamanlar 1 milyon dolarlık bir kredi için kapılarda bekletilen bakanlardan başbakanlardan bahsedilirdi. Sadece geçen yıl Türkiye Cumhuriyeti’nin yardımseverlerinin yaptığı yardımlar 2.4 milyar dolardır. Kendi vatandaşları dışında başka ülkelere yardım eden ülkeler sıralamasında Türkiye dördüncü sıradadır. Şimdi dünyanın dört bir yanında Somali’de Afrika’da Arakan’da sizlerin de yardımıyla Türkiye için dua ediyorlar” dedi.
Bakan Bağış konuşmasının ardından Cuma namazını kılarak camiden ayrıldı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.