BAKAN GÜLER’E BAŞBAKANLIK MERDİVENLERİNDE ESRARENGİZ NOT

Türkiye-Azerbaycan Yüksek Düzeyli Stratejik Konsey 3.

13 Kasım 2013 Çarşamba 00:00
BAKAN GÜLER’E BAŞBAKANLIK MERDİVENLERİNDE ESRARENGİZ NOT






Türkiye-Azerbaycan Yüksek Düzeyli Stratejik Konsey 3. Toplantısı’na katılmak üzere Başbakanlık Merkez Bina’ya gelen İçişleri Bakanı Muammer Güler’e, kendisini karşılamak üzere bekleyen bir komutan tarafından not kağıdı verildi. Bakan Güler, kendisine verilen notu alarak Başbakanlık Merkez Bina’ya girdi.
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in Türkiye’de gerçekleştirdiği resmi temasları kapsamında bugün Başbakanlık Merkez Bina’da Türkiye-Azerbaycan Yüksek Düzeyli Stratejik Konsey 3. Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya katılmak üzere Başbakanlık Merkez Bina’ya gelen İçişleri Bakanı Muammer Güler’e, kendisini karşılamak üzere kapıda bekleyen bir komutan tarafından not kağıdı verildi. Komutandan bilgiler aldığı görülen İçişleri Bakanı Güler, daha sonra notu alarak içeriye girdi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.