BAL’DA MÜCADELE EDEN DİYARBAKIR TAKIMLARI DEPLASMANDA PUAN ARIYOR

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
BAL’DA MÜCADELE EDEN DİYARBAKIR TAKIMLARI DEPLASMANDA PUAN ARIYOR






Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. Grup’ta mücadele eden Diyarbakır takımları, ligde yarın yapılacak 3.hafta maçlarını deplasmanda geçirecek. İlk 2 haftadaki maçlarını kazanan Yolspor, 3’te 3 yapmanın hesaplarını yaparken, Erganispor ise ilk puan veya puanlarını almaya çalışacak.
Ligin ilk 2 haftasındaki maçlarını kazanan Yolspor, 2 hafta sonunda sadece 1 puan alarak galibiyetle tanışamayan Muş Ovasıspor’la deplasmanda karşılaşacak. Yolspor’da futbolcular ve yönetim arasında maddi sorunlardan dolayı yaşanan kriz ödemelerin bir bölümünün yapılmasıyla aşılırken, turuncu-siyahlı takım 3 puan daha alarak yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. Muş Şehir Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak maçı Ardahan’dan Sercan Şahan yönetirken, yardımcılıklarını İnayet Karaduman ve Fatih Akgün yapacak.
ERGANİSPOR SİFTAH YAPMAK İSTİYOR
İlk haftadaki Diyarbakır derbisinde kendi sahasında Yolspor’a 2-0 kaybeden ve geçen haftayı da maç yapmadan bay geçiren Erganispor, yarın Bingöl Çapakçurspor’la deplasmanda yapacağı maça puan almak hedefiyle gitti. Hafta içinde yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendiren Erganispor’un rakibi de kendisi gibi puansız ve şiddetle galibiyete ihtiyacı var. Puanı olmayan iki takımın mücadelesi Bingöl Sentetik Sahası’nda oynanacak ve saat 13.30’da başlayacak. Batman’dan hakem Zekeriya Pekedis’in yöneteceği maçta Fatih Aksoy ve Seçkin Şahin yardımcı hakemlik görevini yerine getirecek.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.