BAŞKAN ALICIK, YAŞLILARI UNUTMADI

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

03 Ekim 2013 Perşembe 00:00
BAŞKAN ALICIK, YAŞLILARI UNUTMADI






Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Başkan Alıcık, mesajında yaşlıların geçmiş tecrübelerini bugünlere aktaran, milli kültür ve toplumsal değerlerin yarınlara taşımasını sağlayan, cemiyet hayatının en kıymetli hazineleri olduğunu söyledi.
Alıcık, "Her bireyin kendisinin de yaşlanacağını her zaman hatırında tutması gerekir. Yaşlılarına gereken önemi vermeyen, onlara sahip çıkmayan ihtiyaç duydukları sevgi ve saygıyı kendilerinden esirgeyen bir toplumun güven ve huzur içinde olması mümkün değildir. "Bereket Büyüklerle Beraberdir" Huzurumuz için yaşlıların iyi dilek ve temennilerine ihtiyacımız olduğunu aklımızdan çıkarmamalıyız. Bir diğer hususta şudur. Milletimiz tarihin her döneminde yaşlısına gereken değer ve önemi vermiştir. Günlük hayatımızda ise büyüklerimize karşı olan davranışlarımız çocuklarımıza örnek teşkil etmektedir. Yaşlılarımızın rahatı ve huzuru için her türlü imkan sağlamak bizlerin görevidir” ifadelerini kullandı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.