BAŞKAN GÜNAYDIN ELEŞTİRİLERE RAKAMLARLA YANIT VERDİ

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, İmar Müdürlüğüne yönelik ruhsatların geç verildiği ya da verilmediği yönündeki eleştirilere rakamlarla yanıt verdi.

10 Ekim 2013 Perşembe 00:00
BAŞKAN GÜNAYDIN ELEŞTİRİLERE RAKAMLARLA YANIT VERDİ






Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, İmar Müdürlüğüne yönelik ruhsatların geç verildiği ya da verilmediği yönündeki eleştirilere rakamlarla yanıt verdi.
Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, halen 8 adet ön onay projesi ile 8 adette yapı ruhsatı projesinin incelemesinin devam ettiğini, uygun olan projelerin çok kısa sürede çıktığını aktardı. 2013 yılında şu ana kadar Belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğünce 333 adet inşaat ruhsatı, 103 adet ön onay projesi ve 184 adet kat irtifakı ve mülkiyetinin onaylandığını belirten Başkan Günaydın, eksiklikleri bulunan projelerle ilgili ciddi çalışmalar yapıldığını belirtti.
Başkan Günaydın 1 Ocak- 8 Ekim 2013 tarihleri arasında verilen ruhsatlar ile ilgili olarak da aylara göre dağılımlarını şöyle açıkladı:
"Ocak ayında 13 inşaat ruhsatı, 1 ön onay projesi, Şubat ayında 21 inşaat ruhsatı, 5 ön onay projesi, Mart ayında 32 inşaat ruhsatı 15 ön onay projesi, Nisan ayında 53 inşaat ruhsatı, 7 ön onay projesi, Mayıs ayında 62 inşaat ruhsatı 11 ön onay projesi, Haziran ayında 41 inşaat ruhsatı 11 ön onay projesi, Temmuz ayında, 28 inşaat ruhsatı 19 ön onay projesi, Ağustos ayında 64 inşaat ruhsatı 18 ön onay projesi, Eylül ayında 23 inşaat ruhsatı 10 ön onay projesi ile 8 Ekim 2013’e kadar 6 inşaat ruhsatı ile 6 ön onay projesi olmak üzere toplam 333 adet inşaat ruhsatı ve 103 adet ön onay projesi verildi. Ayrıca yine 184 adet de kat irtifakı ve mülkiyeti onaylandı."
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.