BAŞKAN KARAMAN, YENİ TESİSTE İLK NİKAHI KIYDI

Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, yeni inşa edilen terminal ve sosyal tesis binasında ilk olarak Belediye Meclis Üyesinin nikahını kıydı.

21 Ekim 2013 Pazartesi 00:00
BAŞKAN KARAMAN, YENİ TESİSTE İLK NİKAHI KIYDI






Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, yeni inşa edilen terminal ve sosyal tesis binasında ilk olarak Belediye Meclis Üyesinin nikahını kıydı.
Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Belediye Meclis Üyesi Osman Demir ile Rukiye Keskin’in nikah törenine katılarak yeni çiftlerin mutluluklarına ortak oldu. Kozcağızlı vatandaşlarında yoğun ilgi gösterdiği nikah töreni, yeni inşa edilen terminal ve sosyal tesis binasının düğün salonunda gerçekleşti. Kıyılan nikah töreni ayrıca yeni inşa edilen sosyal tesisin düğün salonunda gerçekleşen ilk nikah töreni oldu. Başkan Karaman nikah törenine katılan tüm vatandaşların bayramını kutlayarak yeni çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi.
KARAMAN SOSYAL TESİS HAKKINDA BİLGİLER VERDİ
Kozcağız Belediye Sosyal Tesisleri düğün salonunda gerçekleşen nikah töreninden sonra Başkan Karaman vatandaşlara sosyal tesisi gezdirerek bilgiler verdi. Tesisi baştan sona gezdiren Mustafa Karaman, konferans salonu, cep sineması, terminal bölümü ve mescidin durumu hakkında bilgiler vererek düşüncelerini aldı. Çevre düzenlemesi ve diğer küçük çalışmalar gerçekleştikten sonra halkın hizmetine sunulacak olan tesisin tamamlanmasıyla gelişmekte olan Kozcağız’ın önemli ihtiyacını karşılayacağını belirten vatandaşlar tesisin şimdiden hayırlı olmasını diledi. Belediye Başkanı Mustafa Karaman yaptığı açıklamada; “Tesisimizdeki düğün salonumuzda ilk nikah törenini gerçekleştirdik, tesisimiz tam anlamıyla hazır olduğunda terminalimizde hizmete girerek bir nebze olsun şehir merkezindeki yoğunluk azalmış olacak. Ayrıca tesisimizdeki toplantı ve konferans salonu beldemizin gereklilikleri arasındaydı, düğün salonumuzla beraber Kozcağız’ımıza salon kültürünü de getirmiş olacağız” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.