BAŞKAN TUNA’DAN SİNCAN ETİMESGUT SANAYİCİLER VE İŞADAMLARI DERNEĞİ’NE ZİYARET

Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Sincan Etimesgut Sanayici ve İşadamları Derneği’ni (SİSİAD) ziyaret etti.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
BAŞKAN TUNA’DAN SİNCAN ETİMESGUT SANAYİCİLER VE İŞADAMLARI DERNEĞİ’NE ZİYARET






Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Sincan Etimesgut Sanayici ve İşadamları Derneği’ni (SİSİAD) ziyaret etti.
Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, SİSİAD Başkanı Hasan Toprak’ı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. SİSİAD’nin bölge için çok önemli sosyokültürel projelere imza attığını belirten Başkan Tuna, okuma salonları için de teşekkür etti. Büyük bir ilgi ile karşılanan Tuna, Sincan’ı el ele yönettiklerinin altını çizdi. Tuna, “SİSİAD’nin sosyal sorumluluk projelerine verdiği önemi hepimiz biliyoruz. Sincan Belediyesi ve SİSİAD işbirliği ile maddi durumu yetersiz olan öğrencilerimize okuma salonlarında dershane hizmeti vererek, eğitimlerine katkı sağlıyoruz. SİSİAD’e bu örnek çalışmaları için çok teşekkür ediyor ve tüm kuruluşlara örnek olmasını temenni ediyorum. İnşallah bu birlik ve beraberlik içinde çok hizmetlere adımlar atacağız” dedi.
SİSİAD Başkanı Toprak ve yönetim kurulu üyeleri ise, Başkan Tuna ile birlikte çalışmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Ortak akıl ve işbirliği ile Sincan’ın Başkent’in parlayan yıldızı haline geldiğini belirten Toprak, Başkan Tuna’ya teşekkür etti. Sohbet havasında geçen ziyarette birlik ve beraberlik mesajı verildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.