BAYAT EKMEKTEN LEZİZ YEMEKLER YENİMAHALLE’DE

Yenimahalle Belediyesi ve Türkiye Toprak Mahsulleri Ofisi(TMO) ekmek israfını önlemek amacıyla birbirinden farklı ve leziz yemeklerin olacağı “Bayat Ekmekten Nefis Tatlar” adlı yarışmayı düzenliyor.

03 Ekim 2013 Perşembe 00:00
BAYAT EKMEKTEN LEZİZ YEMEKLER YENİMAHALLE’DE






Yenimahalle Belediyesi ve Türkiye Toprak Mahsulleri Ofisi(TMO) ekmek israfını önlemek amacıyla birbirinden farklı ve leziz yemeklerin olacağı “Bayat Ekmekten Nefis Tatlar” adlı yarışmayı düzenliyor. Yarışmada kazanan vatandaşlara birbirinden değerli ödüller verilecek.
Ekmek israfını önlemek ve bilinçli tüketimin yollarını vatandaşlara aktarmak amacıyla düzenlenen yarışma Yenimahalle Belediyesi, Dört Mevsim Tiyatro salonunda gerçekleşecek. 9 Ekim Çarşamba günü saat 14:00’da yapılacak olan yarışmada birinciye tam altın, ikinciye yarım altın, üçüncüye ise çeyrek altın verilecek. Yarışma yapılamadan önce “Ekmek İsrafı ve Tam Buğday Ekmeği Sağlık” konulu konferans düzenlenecek.
Dünya’da açlık çeken insan sayısının gittikçe arttığını belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Ekmek israfını önlemek amacıyla yaptığımız yarışma hem aile bütçesine, hem ülke bütçesine önemli derecede katkı sağlayacaktır. Ekmeğimizi israf etmeyelim. İsrafı önleyerek, yardıma muhtaç insanların kurtulmasına vesile olalım. Bilinçli tüketimi topluma aşılamak en önemli görevlerimizden biridir. Bu nedenle vatandaşlarımızın yarışmamıza ve konferansımıza katılmasını yürekten istiyorum” dedi.
BAŞVURULAR NAZIM HİKMET KÜLTÜR MERKEZİ’NDE
“Bayat Ekmekten Nefis Tatlar” adlı yarışmaya katılmak isteyen vatandaşlar Nazım Hikmet Kültür Merkezi’ne başvuruda bulunabilirler. Son başvurular 4 Ekim Cuma günü gerçekleşecek.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.