BELLUSCHİ FARKINI ORTAYA KOYDU

Bursaspor, Arjantinli yıldızı Fernando Belluschi’nin 3 maç aradan sonra tekrar formasına kavuştuğu Kardemir Karabükspor deplasmanından galibiyetle döndü.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
BELLUSCHİ FARKINI ORTAYA KOYDU






Bursaspor, Arjantinli yıldızı Fernando Belluschi’nin 3 maç aradan sonra tekrar formasına kavuştuğu Kardemir Karabükspor deplasmanından galibiyetle döndü. Oynadığı futbolla büyük takdir toplayan Arjantinli futbolcu, takım için ne kadar önemli bir futbolcu olduğunu bir kez daha ortaya çıkarttı. Bursaspor Belluschi ile oynadığı 3 maçı da bugüne kadar kaybetmedi
Bursaspor Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasının açılış karşılaşmasında dün Kardemir Karabükspor’u deplasmanda 1-0’lık sonuçla geçti. Lige kabus gibi başlayan ve ilk 6 haftada 6 puan toplayarak hayal kırıklığı yaşatan yeşil beyazlılar Milli araya moralli giriyor. Lige istediği başlangıcı yapamayan Daum’un talebeleri, 10 kişi kalan rakibi karşısında bazen zorlansa da galip gelmeyi başardı.
BELLUSCHİ FARKI
Bursaspor’un Tangocusu Belluschi, Kardemir Karabükspor maçında oynadığı futbolla takdir kazandı. Bu sezon oynamadığı maçlarda galibiyeti unutan ve pozisyona bile girmekte zorluk çeken yeşil beyazlılar, Belluschi’nin takıma dönmesiyle 3 maç aradan sonra galip gelmeyi başardı. Bursaspor’un ataklarında Batalla ile birlikte başrol oyuncu olan Belluschi, hırslı futboluyla dikkat çekti. Orta sahada basmadık alan bırakmayan Arjantinli yıldız, takımının sahadan 3 puanla ayrılmasında büyük rol oynadı.
KAZIM TAKIMA ALIŞIYOR
Bursaspor’un transferin son gününde Galatasaray’dan renklerine kattığı Colin Kazım, hırslı futboluyla göz doldurdu. Pinto ve Sestak’ın kadroda olmadığı karşılaşmada santrafor mevkiinde forma giyen Colin Kazım, etkili futbol ortaya koydu. Rakibin uzun defans oyuncularıyla tek başına mücadele eden yıldız futbolcu takımının galibiyetinde büyük rol oynadı. Takım arkadaşlarıyla uyum içinde oynayan Kazım, maç sonrasında galibiyeti yeşil beyazlı taraftarlarla kutladı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.