BOZÜYÜK BELEDİYESİ’NDE BAYRAMLAŞMA

Bilecik’in Bozüyük İlçe Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, Kurban Bayramı öncesi son mesai gününde belediye personeli ile bayramlaşarak personele hayırlı bayramlar diledi.

11 Ekim 2013 Cuma 00:00
BOZÜYÜK BELEDİYESİ’NDE BAYRAMLAŞMA






Bilecik’in Bozüyük İlçe Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, Kurban Bayramı öncesi son mesai gününde belediye personeli ile bayramlaşarak personele hayırlı bayramlar diledi.
Bozüyük Belediyesi Düğün Salonu’nda yapılan bayramlaşma töreninde konuşma yapan Başkan Vekili Bakıcı, yaz sezonu boyunca yapılan çalışmalar hakkında değerlendirme yaparak tüm personele özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Bakıcı, “Ben 10 aydır sizlerle birlikte yol alıyorum. Bu 10 aydır sürdürdüğünüz başarılı çalışmalarınızda vatandaşlarımızla olan sıkıntısız, stressiz ve ikili diyaloglarınızdan dolayı öncelikle hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
Bakıcı, “10 aylık süreçte güzel eserler gerçekleştirdiğimize inanıyorum. Dün Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu Bozüyük’e geldi. Kendisine hazırlamış olduğumuz 10 dakikalık brifingde yapmış olduğumuz çalışmaları, gerçekleştirdiğimiz projeleri anlattık. Bizler bu eserleri en üst olarak başkan yardımcıları, müdürler, amirleri ve siz çalışanlarımızla birlikte meydana getirdik. İnanıyorum ki Bozüyük halkına da yapmış olduğumuz hizmetleri iyi yönde nitelendirir” dedi.
Kurban Bayramı’nın hayırlara vesile olmasını dileyen Bakıcı, “Aileniz ile birlikte nice bayramlara ulaşmanızı diliyorum. Şu ana kadar göstermiş olduğumuz yoğun çalışma temposunda gönüllerini kırdığımız arkadaşlarımız varsa onların gönüllerini alalım. Yapmış olduğunuz hizmetlerden, göstermiş olduğunuz özveriden dolayı hepinize teşekkür ederim. Allah nice bayramlara eriştirmesi dileğiyle, hepinize hayırlı bayramlar dilerim” diye konuştu.
Konuşmasının ardından Başkan Vekili Bakıcı, tüm personelle tek tek görüşerek bayramlarını kutladı ve bayram armağanlarını verdi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.