BP Shop'lardan futbol topu alan herkese sürpriz hediyeler kazanma şansı!

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Aksu, geçen hafta bir taksi şoförünün bir kadın turiste yanlış yaptığını belirterek, "Yanlış yapan taksicileri de meslekten ihraç etmek zorundayız ve ediyoruz." dedi.

25 Haziran 2018 Pazartesi 19:05
BP Shop'lardan futbol topu alan herkese sürpriz hediyeler kazanma şansı!






BP Shop'lardan futbol topu alan herkese sürpriz hediyeler kazanma şansı!

BP, 2018 FIFA Dünya Kupası heyecanı futbolseverleri sararken, çok özel bir kampanyayı daha müşterileriyle buluşturuyor. Kampanya kapsamında BP Shop'lardan FIFA onaylı Dunlop futbol topu alan herkese çekilişle FIFA 18 PS4 hediyeli PlayStation 4 Pro oyun konsolu veya desteklediği takımın taraftar paketini kazanma fırsatı sunuluyor.


BP, 14 Haziran itibarıyla futbolseverler için kaçırılmayacak bir kampanyayı daha hayata geçirdi. 14 Haziran-31 Temmuz tarihleri kapsamında BP Shop'lardan Dunlop futbol topu alan herkese çekilişle 10 adet PlayStation 4 Pro ve FIFA 18 PS4 Oyunu ile renklerine gönül verdiği takımın yeni sezon atkı, forma, eşofman takımından oluşan 20 adet taraftar paketinden birini kazanma şansı sunuluyor.

Kampanya kapsamında müşterilere BP'nin belirlenen istasyon marketlerinden futbol topu alan müşterilere her top alışverişinde bir adet çekiliş kartı verilecek. Çekiliş kartı ile bpkazandiriyor.com adresine girenler gerekli bilgileri doldurarak, kaydını tamamladıktan sonra çekilişe katılmaya hak kazanacak.

Kampanyaya katılan BP istasyonlarının listesi ve kampanyayla ilgili ayrıntılı bilgi www.bp.com.tr'de.

BP Türkiye Hakkında


106 yıldır akaryakıt dağıtım, pazarlama, rafinaj alanındaki girişimleri ile Türk ekonomisine önemli katkılarda bulunan BP Türkiye, ülkemizde 700 akaryakıt istasyonuyla müşterilerine hizmet vermektedir.


Ana hedefleri, ürün ve hizmet kalitesini sürekli geliştirmek, ürün çeşitliliğini sağlamak ve bunların neticesinde en üst düzeyde müşteri memnuniyeti yaratmak olan BP Türkiye, bu hedefleri, "insana ve çevreye zarar vermeden" gerçekleştirmek için çalışmalarını sürdürmektedir.


BP, tüketicilere sunduğu ürün ve hizmetlerin kalitesini artırmak amacıyla yatırımlarına devam etmektedir. BP için bir hayat tarzı olan SEÇ (Sağlık-Emniyet-Çevre) prensipleri kapsamında, istasyonlardaki altyapı koşullarını iyileştirmek, yol güvenliğini artırıcı programları uygulamaya devam ederek çalışanlarına, bayilerine ve müşterilerine emniyetli ve güvenli ortamlar yaratmak, BP Türkiye'nin önceliğidir.

Son Güncelleme: 26.06.2018 07:39
Anahtar Kelimeler:
2018 FIFA Dünya KupasıBP
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.