BU EĞİTİMCİLER AYAKTA ALKIŞLANIR!

Güzelyalı Ortaokulu öğretmenlerinin organ bağışında bulundukları bir etkinlik gerçekleştirildi.

21 Ekim 2013 Pazartesi 00:00
BU EĞİTİMCİLER AYAKTA ALKIŞLANIR!






Güzelyalı Ortaokulu öğretmenlerinin organ bağışında bulundukları bir etkinlik gerçekleştirildi. Etkinliğe, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Bediha Türkyılmaz, Güzelyalı Ortaokulu Müdürü Özcan Bakır, İl Sağlık Müdür Yardımcıları Dr. Hakan Bayrakçı ve Dr.Ayhan İzzettinoğlu, Yataklı Tedavi Hizmetleri Şube Müdürü Dr. Fatih Ekren, Konak İlçe Sağlık Müdürü Dr. İbrahim Padır, Organ ve Doku Nakli Koordinatörlüğü çalışanları Dr. Sermin Akgün ve Ramazan Yaman ile Güzelyalı Ortaokulu öğretmenleri katıldı.
İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Bediha Türkyılmaz, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, Güzelyalı Ortaokulu Müdürüne, öğretmenlerine ve okul aile birliği üyelerine teşekkür etti; “Göstermiş oldukları bu duyarlılıktan dolayı yürekten kutluyorum. İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden ilk adımın Güzelyalı Ortaokulu’ndan geldi. Burada üç kişinin bile bu duyarlılığı göstermesi çok önemli. Organ Bağışı farkındalığı dalga dalga yayılacak ve bunun sonucu olarak, ihtiyaç duymayacak bir noktaya geleceğiz” dedi. Organ Bağışı konusunda bilgiler veren Türkyılmaz, şu sözlerle herkesi organ bağışına çağırdı: “İhtiyaç duyacak noktaya gelmeden, ihtiyacı olanlara organlarımızı bağışlayalım!” dedi.
Güzelyalı Ortaokulu Müdürü Özcan Bakır, İl Sağlık Müdürlüğü Organ Bağışı çalışmalarından haberdar olduktan sonra okuldaki öğretmenlerin yüzde ellisinden fazlasının organ bağışında bulunduğunu belirterek, İl Sağlık Müdürlüğü çalışanlarına “Sizler büyük bir kahramanlığın parçasısınız. Biz de bunun bir parçası olmak istedik. Neler yapabiliriz diye düşünürken İl Sağlık Müdürlüğü destek oldu. Kendimiz bu işin bir parçası olunca daha huzurlu olduk” diye konuştu.
Etkinlik organ bağışında bulunan öğretmenlerin organ bağış formlarını doldurmaları ve organ bağış kartlarının verilmesi ile son buldu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.