BUCALILAR, BAŞKAN TATI ÖNDERLİĞİNDE "ANDIMIZ"I OKUDU

Cumhuriyetin 90.

30 Ekim 2013 Çarşamba 00:00
BUCALILAR, BAŞKAN TATI ÖNDERLİĞİNDE






Cumhuriyetin 90. Yılını Bucalılar eşliğinde her gün farklı programlarla kutlayan Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, minik misafirleri ile Andımızı okuyarak 29 Ekim coşkusunu yaşadılar.
Buca Belediyesi önünde kurulan ses sistemi ile Koşan Adımlar Anaokulu minikleri ve velilerini ağırlayan Tatı, Ata’nın mısrası Andımızın ardında da 10 Yıl Marşı’nı okudu. Çocuklarla tek tek ilgilenen Başkan Tatı, miniklere bayrak ve kek armağan etti.
Başkan Ercan Tatı, “Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız, iyi ki böyle çocukları yetiştirip buraya getirmişsiniz ve iyi ki Mustafa Kemal Atatürk gibi bir önder Cumhuriyeti kurmuş buralara kadar gelmiş, bu belediye kurulmuş ve iyi ki hep beraber bu bayrağın gölgesi altındayız. Sağolun varolun arkadaşlar. Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun iyi ki cumhuriyet bayramımız var iyi ki 23 Nisanımız var, iyi ki 19 Mayısımız var, iyi ki 30 ağustosumuz var, iyi ki 9 Eylülümüz var ve iyi ki sağlıklı nesillerimiz var 30 Ağutos’ta orta kulak olmayan 29 ekim’de grip olmayan nesillerimiz var. Sağolun var olun arkadaşlar.” diye konuştu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.