BÜYÜKASLAN: “BAYRAM ÖNCESİ TÜM TEDBİRLERİMİZİ ALIYORUZ”

Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi belediye olarak gerekli tedbirleri almaya başladıklarını söyledi.

10 Ekim 2013 Perşembe 00:00
BÜYÜKASLAN: “BAYRAM ÖNCESİ TÜM TEDBİRLERİMİZİ ALIYORUZ”






Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi belediye olarak gerekli tedbirleri almaya başladıklarını söyledi.
Belediye olarak bayram süresi boyunca ekiplerin görevde olacaklarını belirten Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, “Belediyemize ait Canlı Hayvan Pazarımız geçtiğimiz yıl hizmete girdi. Bu yılda yaklaşan Kurban Bayramı öncesi belediye olarak hazırlıklarımızı tamamladık. Kurban satıcıları pazara hayvanlarını getirerek satışa sunmaya başladılar. Belirlenmiş olan hayvan satış ve kurban kesim yerlerinin haricinde vatandaşlarımızın satış ve kesim yapmamalarını istiyoruz. Zabıta ekiplerimiz bu konuda denetimlerini sürdürecektir” dedi.
Zabıta ekiplerinin rutin çalışma ve denetimlerinin yanı sıra bayram münasebetiyle bayram öncesi ve bayram boyunca yoğun bir şekilde denetimlerini sürdüreceğinin altını çizen Başkan Büyükaslan, açıklamasına şöyle devam etti:
“Belediye olarak amacımız, halkımızın ve esnafımızın huzurlu ve sorunsuz bir bayram geçirmesidir. O nedenle zabıta ekiplerimiz kasap, lokanta, fırın ve pastane gibi birçok işletmelerde denetimlerine başladı ve bu denetimler devam edecek. Ayrıca vatandaşı engelleyecek, trafiği zora sokacak kaldırım işgallerini önleyecek denetimlerimiz devam edecektir. İlimizde bulunan mezarlıklarımızın tamamında ekiplerimiz çevre temizliğini her zaman olduğu gibi bayram öncesi de sürdürmekteler. Ayrıca Mezarlık Camimiz ile ilgili çalışmalarımız tamamlandı. İnşallah Kurban Bayramı namazını yeni Mezarlık Camimizde hep birlikte kılacağız. Cami içerisinin yanı sıra almış olduğumuz tedbirlerle birlikte şayet hava yağışlı olmazsa Cami içi ve çevresi dahil olmak üzere binlerce vatandaşımız bayram namazını kılabilecek.
Belediye olarak bizler her türlü tedbirimizi alıyoruz. Şehir geneli belediyemize bağlı temizlik ekiplerimiz temizlik noktasında çalışmalarını arttırdı, bayram öncesi ve bayram boyunca çalışmalarını sürdürecekler. Ayrıca özellikle Kurban Bayramı olması münasebetiyle kurban kesim yerlerine, Kur’an kurslarımıza, yurtlarımıza ve cem evine poşetler dağıtılmakta. Belediye olarak bizler üstümüze düşeni en iyi şekilde yapmaya çalışırken vatandaşlarımızdan ricamız huzurlu ve sorunsuz bir bayram geçirmek için özellikle kurban kesimi ve sonrasında çevrelerini temiz tutmalarıdır. Bayram boyunca belediyemizin ilgili birimleri görev başında olacakları gibi, 153 Hizmet Masası da halkımıza hizmet verecektir. Bayram süresi boyunca Belediye Halk Otobüsleri halkımıza ücretsiz hizmet verecektir.
Bu vesileyle şimdiden Tüm İslam aleminin, ülkemizin ve Adıyamanlı hemşerilerimizin Kurban Bayramı’nı tebrik eder, sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim.”
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.