BÜYÜKKILIÇ, MAHALLE SOHBETLERİNE DEVAM EDİYOR

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Keykubat mahallesinde yer alan Melikgazi Camisinde Cuma namazı sonrası vatandaşlar ile sohbet ederek esnaf ziyaretinde bulundu.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
BÜYÜKKILIÇ, MAHALLE SOHBETLERİNE DEVAM EDİYOR






Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Keykubat mahallesinde yer alan Melikgazi Camisinde Cuma namazı sonrası vatandaşlar ile sohbet ederek esnaf ziyaretinde bulundu.
Keykubat Mahallesi gezisine AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas, Belediye Meclis üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ile Daire Müdürleri ve Mahalle Muhtarları Nazif Müftüoğlugil, Başkan Memduh Büyükkılıç’a iştirak ettiler.
Keykubat Mahallesinde bulunan esnafları gezerek belediye çalışmaları hakkında sohbet eden, ziyaret ettiği dükkanında kendisine ikram edilen çayı beraberindekiler ile birlikte içerek, fırında ekmek pişiren Başkan Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi Keykubat sosyal ve Spor Tesislerini de gezerek burada bulunan vatandaşlardan tesislerden memnum olup olmadığını sordu ve çalışmaları yerinde denetleyerek, en çok fitness salonu ile internet ve bilgisayardan faydalanıldığını kaydetti.
Keykubat mahallesinde gezerken vatandaşların ve esnafların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Memduh Büyükkılıç, şunları söyledi:
'Mümkün olduğunca her hafta bir mahalleyi gezerek yapılan çalışmalar ile yapılması gerekenleri tespit etmek için ekip olarak geziyoruz. Belediye Başkan Yardımcıları ve Fen, İmar, Park ve Bahçe, Zabıta ile Veteriner ekiplerinin katıldığı bu mahalle gezileri son derece faydalı olmaktadır. Çünkü Melikgazi 81 mahallesi ile büyük bir ilçedir. Ayrıca hizmet çeşitliliği çok farklı bir belediye hizmeti sunuyoruz. Şehir merkezi ile kırsal kesim ile bağ ve bahçelik alanlardaki talep ve ihtiyaçlar değişmektedir. Bir bakıma görsel toplantı yapıyoruz. Çalışmaları yerinde inceleme imkanı ile semtleri gezerek hem belediye çalışmalarını yakından takip ediyor hem de bölge halkı ile sohbet etme imkânı buluyorum. Bugün Keykubat mahallesini gezerek esnaf ile sohbet ettik. Esnaflarımızın sorun ve dileklerini dinledik. Manav, fırın ve eczaneler ile lokanta ve mobilyacıları gezdik. Halkın memnuniyeti bizleri mutlu ediyor çünkü yapılan yatırım ve hizmetlerin gerçekçi olduğunu gösteriyor.'
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.