ÇAYCUMA AK PARTİ DE İLK ADAY ADAYI BELLİ OLDU

AK Parti Çaycuma ilçe Başkanlığına alınmaya başlanırken ilk aday adaylık başvurusu Belediye Meclis üyeliğine oldu.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
ÇAYCUMA AK PARTİ DE İLK ADAY ADAYI BELLİ OLDU






AK Parti Çaycuma ilçe Başkanlığına alınmaya başlanırken ilk aday adaylık başvurusu Belediye Meclis üyeliğine oldu.
AK Parti Çaycuma İlçe Başkanlığı Aday Adalarının başvurularını almaya Başladı. Önümüzdeki Mahalli İdareler Yerel Seçimleri için Çaycuma’da ilk aday adayının başvurusu alındı. Yerel Seçimlerde Çaycuma Belediye Meclis Üyeliğine aday adaylık başvurusunda bulunan Çetin Hotlu’nun başvurusunu AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Av. Vedat Emeksiz aldı. İlçe Başkanı Emeksiz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Kamuoyuyla paylaştığımız üzere Ak Partimizin 30 Mart 2014’te yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili aday adaylık başvuru süreci 1 Ekim Salı günü başladı. Bu süreçle ilgili kamuoyunu bilgilendirdik. Bugün de sürecin ilk aday adaylık başvurusunu Çaycuma İlçe Başkanlığımıza almış bulunmaktayız. Ak Partimizin kuruluşundan beri teşkilatlarımızın içinde bulunmuş olan çok sevdiğimiz değerli kardeşimiz Çetin ağabeyimiz Çaycuma Belediye Meclis üyesi olması için aday adaylık başvurusu söz konusu olmuştur. Geçtiğimiz günlerde partimize gelerek gerekli olan evraklar hakkında bilgi almış, Evrakları tamamlayarak bugün itibariyle başvurusunu resmi olarak tamamlamıştır. Biz kendisine hayırlı olsun diyoruz. İnşallah, Ak Partiye hizmet etmek ülkemize hizmet etmektir. Zaten biz Çetin ağabeyimizi yıllardır biliyoruz, partimize hizmet eden bir arkadaşımızdır. Girmiş olduğu yolda kendisine başarılar diliyoruz."
Çaycuma Belediye Meclis Üyeliğine aday adaylık başvurusunda bulunan Çetin Hotlu ise; “2002’den beri Zonguldak İl Başkanlığında görev yaptım. 2012’nin 8.ayının 14’ünde TTK Üzülmez müessesinden emekli oldum. Çaycuma’ya yerleştim. Belediye Meclis Üyeliği için Çaycuma İlçe Başkanlığımıza başvuruda bulundum" şeklinde konuştu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.