Ceyda'nın katili 'Sarhoştum kazayla oldu'

Denizli’yi sarsan Ceyda Kayalar cinayetinin katil zanlısı yakalandı. Zanlı ifadesinde 'Sarhoştum kazayla oldu, pişmanım' dedi...

04 Eylül 2014 Perşembe 02:51
Ceyda'nın katili 'Sarhoştum kazayla oldu'






Ceyda'nın katili 'Sarhoştum kazayla oldu'

Denizli'de cenayet, Ceyda Kayalar Cinayeti

Denizli’de 2 saat önce tanıştığı kadını öldüren şahıs emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı emniyet çıkışında, "Kazayla oldu, pişmanım" dedi.

Denizli’nin Pamukkale ilçesi Atalar Mahallesi’ndeki bir evde yeni tanıştığı Ceyda Kayalar’la bir süre sohbet eden A.K.O. daha sonra tartışmaya başlamıştı. Tartışmanın ardından silahla Ceyda Kayalar’ı öldüren A.K.O., olayın ardından kayıplara karıştı. Zanlının yakalanması için özel bir ekip oluşturan Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri Denizli’nin tüm giriş ve çıkışlarında aramalar yaptı. Şahsın şehir dışına çıktığını belirleyen ekipler son olarak Muğla’nın Fethiye ilçesinde operasyon yaptı. Katil zanlısını burada bir pansiyon da yakalayan ekipler daha sonra Denizli’ye döndü.

Denizli Emniyet Müdürlüğü’nde uzun süre sorgulanan A.K.O.’nun ifadesinde, "Sohbet ederken bir anda silah ateş aldı. İsteyerek öldürmedim. Silahtan kaza kurşunu çıktı. Çok pişmanım" dediği öğrenildi.

Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilmek üzere polis aracına bindirilen şahıs gazeteciler soruları üzerine, "Kazayla oldu, çok pişmanım" dedi
Son Güncelleme: 04.09.2014 02:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.