ÇİNE MADRANSPOR, AYDINSPOR’U RAHAT GEÇTİ

Aydın’ı Erkekler Basketbol Bölgesel Lig’de temsil edecek olan Aydınspor 1923 ile Çine Madranspor, hazırlık maçında karşılaştı.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
ÇİNE MADRANSPOR, AYDINSPOR’U RAHAT GEÇTİ






Aydın’ı Erkekler Basketbol Bölgesel Lig’de temsil edecek olan Aydınspor 1923 ile Çine Madranspor, hazırlık maçında karşılaştı. Karşılaşma boyunca, rakibine göre üstün bir oyun sergileyen Çine Madranspor, karşılaşmayı 97-48 kazandı.
Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya dostluk görüntüleri damga vurdu. Karşılaşmaya hızlı başlayan Çine Madranspor, genç rakibi karşısında ilk periyodu 20-10 önde kapattı. İkinci periyotta ise tecrübeli basketbolcu Denktaş’ın üst üste bulduğu sayılarla coşan sarı-yeşilli ekip ilk yarıyı 49-17 önde kapattı. 3.periyotta iyi oyununu sürdüren Çine Madranspor bu periyodu da 77-31’lik skorla önde kapattı. 4.periyotta Aydınspor 1923 biraz hareketlenirken karşılaşma 97-48 Çine Madranspor lehine sona erdi.
Karşılaşmayı Basketbol İl Temsilcisi Mehmet Kırmacı da izledi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.