CUMHURİYET MAHALLESİ’NDEKİ SU DEPOSU YENİLENİYOR

Bodrum Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Toplu Konut Bölgesi’ne su veren Çırkan Su Deposunda yenileme çalışmaları başladı.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
CUMHURİYET MAHALLESİ’NDEKİ SU DEPOSU YENİLENİYOR






Bodrum Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Toplu Konut Bölgesi’ne su veren Çırkan Su Deposunda yenileme çalışmaları başladı.
Bodrum Belediyesi BOSKİ ekipleri tarafından ilk olarak iki gün içinde Çırkan Su Deposu’nun giriş çıkış hatları yenileneceği öğrenildi. Daha sonra bu bölgedeki konutlara su götüren boru hattının yenilenmesi çalışmaları başlayacağı belirtilirken, çalışmalar neticesinde en temel ihtiyaç olan su konusunda büyük sorunlar yaşayan Cumhuriyet Mahallesi sakinleri kesintisiz, sağlıklı kullanma suyuna kavuşması planlanıyor.
çalışmaula ilgili bilgi veren Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, “Su depolarının rehabilitasyonuna zaten başlamıştık. Ancak bu bölgeden öyle çok şikayet geliyordu ki Çırkan Deposu’na öncelik verdik. Gelen kötü kalite su yüzünden bu bölgede yaşayan vatandaşlarımızın sık sık makinelerinin bozulduğu bilgisini alıyorduk. Bu çalışmalar neticesinde bölgeye kesintisiz, sağlıklı su ulaştıracağız. Toplu Konutlar Bölgesi’nin tamamının su alacak duruma gelmesi için planlanan son tarihi yılbaşı olarak belirledik” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.