DÜZCE GÖÇ İDARESİNİN TAHSİS YERİ DEĞİŞTİ

Düzce İl Genel Meclisi Ekim ayının son birleşimini gerçekleştirmek için hafta sonu mesaisi yaptı.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
DÜZCE GÖÇ İDARESİNİN TAHSİS YERİ DEĞİŞTİ






Düzce İl Genel Meclisi Ekim ayının son birleşimini gerçekleştirmek için hafta sonu mesaisi yaptı. Birleşimde Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı İbrahim Canbolat Göç İdaresi Müdürlüğüne kalıcı işyerlerinden dükkan tahsis edilmesi ile ilgili hazırladığı raporu meclise sundu.
Raporda şu ifadeler yer aldı: “Komisyonumuzun 4 Ekim 2013 tarihinde yapmış olduğu araştırma ve inceleme neticesinde İlimiz merkeze bağlı Fevzi Çakmak mahallesi 111 ada, 42 parsel C blok 1.katta bulunan Göç İdaresi Müdürlüğüne verilen 8 adet işyeri için alınan İl Genel Meclisinin 6 Eylül 2013 tarihli kararının iptal edilerek yerine, ilimiz merkeze bağlı Fevzi Çakmak mahallesi A blok zemin kattaki 34, 35, 39, 40, 41, 42, 43 ve 44 nolu toplam 8 adet işyerinin 1 yıl bedelsiz tahsisine, 1 yıldan sonra 9 yıllığına 2886 sayılı devlet ihale kanunu hükümlerine göre kiralanması komisyonumuzca uygun görülmüştür.”
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.