DÜZGÜN GÜVEN TAZELEDİ

Doğu Anadolu Perakendeciler Derneği (PERDER) Başkanı Ömer Düzgün güven tazeledi.

28 Ekim 2013 Pazartesi 00:00
DÜZGÜN GÜVEN TAZELEDİ






Doğu Anadolu Perakendeciler Derneği (PERDER) Başkanı Ömer Düzgün güven tazeledi. Dernek binasında gerçekleştirilen olağan genel kurulda Düzgün bütün üyelerin oyunu alarak yeniden başkan seçildi.
Doğu Anadolu Perakendeciler Derneği Başkanı Ömer Düzgün gerçekleştirilen genel kurulla yeniden başkanlığa seçildi. Genel Kurul sonrası bir açıklama yapan Düzgün, bütün üyelerine teşekkür ederek, “Yapılan genel kurulda arkadaşlarımız bize teveccüh edip yeniden yönetime seçtiler, güvenlerinden ötürü hepsine teşekkür ediyorum. Onların bu teveccühüne layık olmak için elimizden geleni yapacağımıza kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.
Düzgün yeni dönemde yapacakları çalışmalarla ilgili olarak da bilgiler vererek derneğin misyonuna uygun faaliyetler gerçekleştirmeyi amaçladıklarını belirtti.
Federasyon ve dernek olarak amaçlarının üretici ile perakendeciyi ve tüketiciyi buluşturmak olduğuna dikkat çeken başkan Düzgün, “Dernek olarak bölgedeki yerel perakendecinin sorunlarını gündeme getirip çözüm arıyoruz. Şuanda hükümet nezdinde yaptığımız görüşmelerimiz sonuç vermeye başladı. Yasa taslağı hazırlandı ve bizlere sunuldu. Perakendeciliği düzenleyen yasayla ilgili taslak metin üzerinde çalışıp, eksik gördüğümüz kısımların eklenmesine, yanlış gördüklerimizin düzeltilmesine gayret sarf edeceğiz. Ayrıca yeni dönemde ulusal ve uluslar arası bir çok etkinliğe şehrimizin ve bölgemizin ev sahipliği yapması konusunda projelerimiz var. Sektör çalışanlarının eğitimini çok önemsiyoruz, yeni dönemde bununla ilgili olarak da çalışmalar gerçekleştireceğiz” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.