Elazığ'da vahşi cinayet, 45 bıçak darbesiyle katledildi

Elazığ'da vahşi cinayet, 45 bıçak darbesiyle katledildi

10 Temmuz 2014 Perşembe 14:20
Elazığ'da vahşi cinayet, 45 bıçak darbesiyle katledildi






Elazığ'da vahşi cinayet, 45 bıçak darbesiyle katledildi

Elazığ merkezde, genç bir muhasebeci işinden evine giderken saldırıya uğradı. Fikret Pehlivan, 45 bıçak darbesiyle katledildi

Elazığ'da bir muhasebecinin yanında çalışan evli 1 çocuk babası 27 yaşındaki Fikret Pehlivan, dün akşam kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerin bıçaklı saldırısı sonucu yaşamını yitirdi. Ceset üzerinde yapılan incelemede, Pehlivan'ın 45 bıçak darbesiyle öldürüldüğü saptandı.

Dün gece eve gelmeyen Fikret Pehlivan'ın eşi Bahar Pehlivan, sabah polisi arayarak kayıp başvurusunda bulundu. Polisin arama çalışmaları devam ederken, Çayda Çıra Mahallesi'nde TOKİ konutlarının yanındaki boş arsada, bir erkek cesedi olduğu ihbarı yapıldı. O

lay yerine gelen polis,  kanlar içindeki cesedin kayıp Fikret Pehlivan'a ait olduğunu belirledi.

Bıçaklanarak öldürüldüğü belirtilen Fikret Pehlivan'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Yapılan ilk incelemede Pehlivan'ın vücudunda 45 bıçak darbesi olduğu tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.