ELBİM ALMANCA AİLE BİRLEŞİM SINAVLARI DEVAM EDİYOR

Gaziantep ELBİM Kursu, Almanca Aile Birleşim sınavıyla aileleri kavuşturmaya devam ediyor.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
ELBİM ALMANCA AİLE BİRLEŞİM SINAVLARI DEVAM EDİYOR






Gaziantep ELBİM Kursu, Almanca Aile Birleşim sınavıyla aileleri kavuşturmaya devam ediyor.
Aile Birleşim Sınavları ile aileleri kavuşturan ELBİM kursu bir yandan özlem ve hasrete son veriyor. İki aylık yabancı dil eğitimi ile kursiyerlere kendilerini anlatma ve gittikleri ülkelerde dil sıkıntısı çekmemeleri adına ELBİM Kursu uzman kadrosu ile eğitimler veriyor. Verdiği eğitimler ile her geçen gün ilgi ve alakanın çok olduğu ELBİM kursu yabancı dil eğitimi ile yüzde yüzlük başarısına başarı katıyor. Kaliteli ve şeffaf bir eğitim ile birçok dalda aile birleşim yabancı dil eğitim veren ELBİM Kursu hizmette çıtayı daha yükseklere çıkarıyor.
Kursiyerlerden Havva Karaca, tavsiye üzerine ELBİM Kursu’na geldiğini ve çok memnun kaldığını belirterek, “Buraya aile birleşimi için geldim. Çok güzel eğitimli disiplinli bir yer. Hocaları çok iyi kaliteli bir yer. ELBİM’i verdiği eğitimden dolayı sevdim. Herkese tavsiye ediyorum” dedi.
Kursiyerlerden Özge Acar, yurt dışına gidebilmek ve yabancı dili daha iyi öğrenebilmek için ELBİM Kursu’na katıldığını belirterek, “Aile Birleşimi Sınavı için ELBİM’i tercih ettim. Tabi Aile Birleşimi yanı sıra yabancı dil öğrenmek için ELBİM’i tercih ettim. ELBİM’e duyduğum eğitim kalitesi ve eşimin tavsiyesi üzerine geldim. ELBİM çok iyi bir yer uzman hocalar tarafından dersler görüyoruz. Etütler oluyor. Toplam 3 aylık bir eğitim alacağım. 3 ay sonra gireceğim kurs ile sınavı başarı ile geçeceğimi tahmin ediyorum. Çünkü iyi bir eğitim veriyorlar” şeklinde konuştu.
Kursiyerlerden Reşat Çetin, iyi bir eğitim kalitesi olduğu için Şanlıurfa’dan ELBİM Kursu’na geldiğini ifade ederek, “Tavsiye üzerine ELBİM’e geldim. Daha çok akrabalarım geliyordu. Onlar buradan memnun oldukları için bana da burayı tavsiye ettiler. 3 aylık bir eğitim sonunda buraya gelenler girdikleri sınavları kazandı. Umuyorum ki bende 3 aylık eğitim sonunda sınavı kazanacağım” diye konuştu.
Gaziantep’te ELBİM’in ismini çok duyduğu ve ailesine kavuşmak için ELBİM Kursu’na geldiğini belirten Çağlar Çelik, “Burada Aile Birleşim Sınavına katılmamdaki sebep eşim Almanya’da onun yanına gideceğim. ELBİM Kursu’na çok iyi bir eğitim kadrosu olduğu için tercih ettim. Herkese tavsiye ederim” ifadelerini kullandı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.