EYLÜL AYININ EN ÇOK RETWEET ALAN SİYASETÇİSİ EGEMEN BAĞIŞ

Ücretsiz sosyal medya istatistik ve analiz programı BoomSocial, siyasilerin Eylül ayı performanslarını ortaya çıkardı.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
EYLÜL AYININ EN ÇOK RETWEET ALAN SİYASETÇİSİ EGEMEN BAĞIŞ






Ücretsiz sosyal medya istatistik ve analiz programı BoomSocial, siyasilerin Eylül ayı performanslarını ortaya çıkardı. Eylül değerlendirmesi sonucunda, parti hesaplarının ileti etkileşimi, siyasetçilerin etkileşiminin çok altında kaldı.En çok retweet alan tweetler ise şaşırttı. Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış’ın yanlışlıkla attığı ‘Rö’ tweeti en çok paylaşılan gönderi olurken, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın G-20 zirvesinde Türk Bayrağı’nı yerden kaldırdığı fotoğraftan oluşan tweet 3 bin kez paylaşıldı.
Sosyal medyayı en aktif kullanan parti, bu ay da AK Parti oldu. En çok retweetlenen ilk 10 tweet AK Parti’lilerden geldi. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu 4, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül 3, Haydar Baş ve Ufuk Uras birer tweet atarak ilk 100 listesine girmeyi başardılar. MHP ve BDP’li siyasetçilerin attığı hiçbir tweet ilk 100 listesinde yer almadı.
Ücretsiz sosyal medya istatistik ve analiz programı BoomSocial’ın verilerine göre; Eylül ayında en çok takipçi kazanan siyasi 117.495 yeni takipçisi ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan oldu. Erdoğan’ı 92.640 yeni takipçi ile Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve 54.082 yeni takipçiyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek takip etti.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.