FATSA’DA SAĞANAK YAĞIŞ

Ordu’nun Fatsa ilçesinde iki gündür etkili olan sağanak yağmur, hayatı olumsuz etkiliyor.

03 Ekim 2013 Perşembe 00:00
FATSA’DA SAĞANAK YAĞIŞ






Ordu’nun Fatsa ilçesinde iki gündür etkili olan sağanak yağmur, hayatı olumsuz etkiliyor.
İlçenin birçok yerini göle çeviren yağmur halen devam ederken, özellikle okul bahçelerine dolan yağmur suları öğretmen ve öğrencilere zor anlar yaşattı. Bu sabah okula gelen Fatsa Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri, okul kapısı önünde biriken yağmur suları nedeniyle bir süre içeri giremediler. Sonunda çareyi sınıflarındaki oturakları çıkarıp art arda dizerek kendilerine yol yapmakta bulan öğrenciler, sıralardan tek-tek geçerek ders başı yaptılar.
Öte yandan sabah saatlerinde dolmuş ve araçlarıyla işe gitmek için evlerinden çıkan vatandaşlar, yol güzergahındaki bazı bölümlerin uçtuğunu ya da çöktüğünü gördüklerinde büyük bir şaşkınlık yaşadılar. Bu yüzden vatandaşlar ve öğrenciler, gidecekleri yerlere bir hayli geç vardılar. Aşırı yağmur nedeniyle Fatsa’da trafik akışı da olumsuz etkilendi. Özellikle şehrin ana arterlerinde dakikalarca beklemek zorunda kalan araçlar, trafiğin tıkanmasına neden oldu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.