GKV ÖZEL OKULLARI’NDA KİTAP OKUMA ŞENLİĞİ

Yaz tatili boyunca okudukları kitapları okul koridorunda sergileyen minik GKV’liler okumanın önemini ve insan yaşamına sağladığı katkıları birbirleriyle paylaşıyor.

03 Ekim 2013 Perşembe 00:00
GKV ÖZEL OKULLARI’NDA KİTAP OKUMA ŞENLİĞİ






Yaz tatili boyunca okudukları kitapları okul koridorunda sergileyen minik GKV’liler okumanın önemini ve insan yaşamına sağladığı katkıları birbirleriyle paylaşıyor.
Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu 3. sınıf öğrencileri kitap okuma alışkanlıklarını tatilde de sürdürdü. Kitap okuma alışkanlıklarını devam ettirmek ve kitabın yararları konusunda çevresini bilinçlendirmek isteyen öğrenciler yaz tatilinde bile kitaplarını yanlarından ayırmadılar. GKV Özel İlkokulu 3. sınıf öğrencileri tatilde okudukları tüm kitapları okul koridorlarında sergileyerek arkadaşlarına örnek oldu.
Minik öğrenciler ‘ülkeye, ulusa, insanlığa yararlı bir insan olmak istiyorsak kendimize en yakın arkadaş olarak kitapları seçmeliyiz’ görüşünden yola çıkarak boş zamanlarında kitap okumayı kendilerine ilke edindi.
Öğrencilerin bu alışkanlıklarını yürekten kutlayan Okul Müdürü Hüseyin Emre, “Bütün alışkanlıklarda olduğu gibi kitap okuma alışkanlığı ve kitap sevgisi de küçük yaşlarda kazanılır. Çocuk kitaplarının eğitimde önemli bir yeri vardır. Kitaplarla arkadaşlık küçük yaşlarda başlarsa bu güzel alışkanlık ileri yaşlarda da devam eder. Kitap okuma alışkanlığı kazanan insanlar daha bilgili, daha görgülü ve daha pozitif insanlar olarak herkes tarafından takdir edilir. Öğrencilerimizin, kitapla dostluklarını geliştirerek kitap okuma alışkanlığını kalıcı hale getirmesi amacıyla düzenlenen kitap okuma şenliği Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulunun tüm sınıflarında öğretim yılı boyunca devam edecektir” ifadelerini kullandı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.