Gökhan Tepe 19 Ekim'de Kentplaza'da

Seslendirdiği şarkılar ve dizilerde canlandırdığı karakterlerle de dikkat çeken Gökhan Tepe, Konya'da hayranlarıyla buluşuyor..

21 Ekim 2013 Pazartesi 12:43
Gökhan Tepe 19 Ekim'de Kentplaza'da






 


Seslendirdiği şarkılar kadar, rol aldığı dizilerde canlandırdığı karakterlerle de hayranlarının beğenisini toplayan Gökhan Tepe, 29 Ekim günü Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusunu hayranlarıyla paylaşmak için Kentplaza’ya geliyor. Milyonların gönlüne taht kuran Gökhan Tepe, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda saat 16.00’da sevenleriyle imza gününde bir araya gelecek. Konya Kentplaza AVM’deki etkinlik süresince Tepe, hayranlarıyla bol bol sohbet edip, fotoğraf çektirecek ve imza dağıtacak. Aynı gün Kentplaza’da, mini bir de konser verecek olan Gökhan Tepe, Konyalı hayranlarına unutamayacakları bir gün yaşatacak.

Avm Mfi Partners tarafından yönetimi yapılan ve açıldığı günden itibaren gerçekleştirdiği etkinliklerle, Konya’nın sosyal yaşamına yepyeni bir boyut kazandıran Konya Kentplaza AVM,
hayata renk katan, eğlence ve sürprizlerle dolu etkinliklerini sürdürmeye devam edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.