Hakkari - Çukurca yolunda operasyon başladı

Terör örgütünün tüm köprüleri bombaladığı ve mayınladığı Hakkari - Çukurca Karayolu'nun ulaşıma açılması için geniş çaplı operasyon başlatıldı. Operasyon'u Dağ Komando Tugay Komutanlığı yürütüyor...

09 Eylül 2015 Çarşamba 07:38
Hakkari - Çukurca yolunda operasyon başladı






Hakkari - Çukurca yolunda operasyon başladı

Teröristlerin köprüleri yıktığı, yolu mayınladığı Hakkari Çukurca yolunda dün akşam karadan ve havadan operasyon başladı. Helikopkerlerin yoğun olarak destek verdiği kara harekatını Dağ Komando Tugay Komutanlığı yürütüyor. 28 gündür kapalı olan yolun tekrar açılabilmesi için başlatılan operasyon sırasında Hakkari - Çukurca arasınad tuzaklanan bombaların imhası, yıkılan köprülerin yeniden onarımı hedefleniyor.


ÖZEL KUVVETLER BÖLGEYE İNDİRİLDİ

Bölgede bir çatışmanın yaşanıp yaşanmadığı hakkında bilgi alınmazken bazı yerel kaynaklara göre ise, 10 Ağustos'tan beridir kapalı olan Hakkari-Çukurca karayolunun üst kesimlerine özel kuvvetlerin indirildiği iddia edildi.


Helikopter hareketliliği devam ederken Hakkari semalarında ise insansız hava araçları devriye görevini sürdürüyor.



Son Güncelleme: 09.09.2015 07:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.