HALK OZANLARI DERNEĞİNDEN ‘KAYSERİ ULUSAL HALK AŞIKLARI ŞÖLENİ’

Kayseri Halk Ozanları Derneği tarafından, ‘1.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
HALK OZANLARI DERNEĞİNDEN ‘KAYSERİ ULUSAL HALK AŞIKLARI ŞÖLENİ’






Kayseri Halk Ozanları Derneği tarafından, ‘1. Kayseri Ulusal Halk Aşıkları Şöleni’ düzenlendi.
Cumhuriyet Meydanında etkinlikte Kayseri Halk Ozanları Derneği tarafından Atatürk anıtına çelenk konuldu. Ardından açıklama yapan Kayseri Halk Ozanları Derneği Başkanı Turgut Aydın, “Bugün güzel bir etkinliği başlatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İl dışından birçok halk ozanımız geldi. Onlara da geldikleri için çok teşekkür ediyorum. Güzel bir etkinlik olacağına inancım tam. İnşallah yapacağımız ‘1. Kayseri Ulusal Halk Aşıkları Şöleni’ herkes tarafından beğeni toplar” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Kayseri Halk Ozanları Derneği üyeleri Vali Orhan Düzgün’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Vali Orhan Düzgün, “Yüzlerce yıldır Türk kültür ve geleneği içersinde yeri olan, geçmişte yaşadığımız yaşam tarzlarımızın belki bugüne aktarılmasında sözlerinizin ve sazların çok önemli kıymeti var. Kayseri’de Halk Aşıkları Şölenine ev sahipliği yapacak olmamızdan dolayı büyük bir memnuniyet duyuyorum. Sizler tabi bu kültürün yaşatılması konusunda son derece önemli bir görevi ifa ediyorsunuz” diye konuştu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.