HAYVAN PAZARI KONTROL ALTINDA

Kurban Bayramı’nın yaklaşması ile birlikte hayvan satışının gerçekleştirildiği Düzce Belediyesi Hayvan Pazarı’nda hareketlilik arttı.

03 Ekim 2013 Perşembe 00:00
HAYVAN PAZARI KONTROL ALTINDA






Kurban Bayramı’nın yaklaşması ile birlikte hayvan satışının gerçekleştirildiği Düzce Belediyesi Hayvan Pazarı’nda hareketlilik arttı. Günde 500 kurbanlık hayvanın giriş yaptığı pazarda kontrollerde sıklaştırıldı. Düzce Belediyesi tarafından alınan kararla, pazarın Perşembe günleri dışında arife günü öncesi hafta sonları ve arife günü de açılacağı belirtildi.
Kurbanlık hayvan için Düzce Belediyesi’ne ait Hayvan Pazarı’nda satışlar arttı. Çeşitli bölgelerden gelen hayvanların kontrolleri de aralıksız olarak sürdürülüyor. Düzce Belediyesi Zabıta Müdürü Kadir Karaçam günde 500 kurbanlık hayvan girişinin yapıldığı pazarda her bir hayvanın kontrolünün yapıldığını belirterek ‘ Öncelikli olarak hayvanların künyesi tabir edilen küpelerine bakılıyor. Ardından menşei kayıtları kontrol ediliyor. Belediyemizin dışında İl Emniyet Müdürlüğü ve Tarım İl Müdürlüğü ekipleri tarafından da kendi branşlarına göre kontrolleri yapılıyor. Şu ana kadar da cezai işlem yapılacak duruma rastlanmadı .’ Karaçam, hayvan pazarının Perşembe günü dışında Kurban Bayramı öncesinde 12-13 ve 14 Ekim tarihlerin de açılacağını ifade etti.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.