HIRSIZLIK YAPTIKLARI ARACI TERK EDİP KAÇTILAR

Didim’de makilik alanda terk edilmiş halde bir araç bulundu.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
HIRSIZLIK YAPTIKLARI ARACI TERK EDİP KAÇTILAR






Didim’de makilik alanda terk edilmiş halde bir araç bulundu. Aracın Kuşadası’ndan kiralandığı ve hırsızlık amacıyla kullanıldığı öğrenilirken, terk edilen araç çekici yardımıyla kurtarıldı.
Didim’de İmbat Sitesinin üst kısımlarında yer alan makilik alanda terk edilmiş halde bir araç bulundu. Edinilen bilgiye göre; Aracı çevrede gezen bir vatandaşın fark ettiği öğrenilirken, durumu hemen Polise bildirdi. İmbat Sitesinden yaklaşık 2 km uzaklıkta dere olarak adlandırılan yerde bulunan araç çamur ve su birikintisi içerisinde olduğu tespit edilirken araç çıkarılmadan önce Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay yeri ekipleri ile Asayiş Büro ekiplerince incelendi. İncelemenin ardından araç çekici yardımıyla kurtarıldı. Aracın Kuşadası ilçesinden kiralık araç olarak alındığı öğrenilirken, aracın sahiplerinin de uzun süredir araçlarını bulmak için Didim’de arama yaptığı öğrenildi.
Aracın hırsızlık olaylarına karıştığı öğrenilirken, aracın kimliği belirsiz kişi yada kişilerce terk edildiği öğrenildi. Kurtarılan araç işlemlerinin yapılmasının ardından sahibine teslim edildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.