İETT'den gelin Tramvayı, İDO'dan aşk seferi

İETT'den gelin Tramvayı, İDO'dan aşk seferi

13 Şubat 2015 Cuma 16:57
İETT'den gelin Tramvayı, İDO'dan aşk seferi






İETT'den gelin Tramvayı, İDO'dan aşk seferi


Sevgililer günü için İETT ve İDO özel seferler düzenyecek. İETT Genel Müdürlüğü, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Nostaljik Tramvayı Gelin Tramvayı yapmaya hazırlanıyor.

Sevgililer Günü’nde evlenmeye karar veren Nazlı İlçi ve Emrah Bakca’nın nikâhı Nostaljik Tramvayda kıyılacak.
Saat 13:00’te Taksim Meydanı’ndan gelin ve damadı alacak olan gelin tramvayı, tarihi İstiklal Caddesi’ni katederek 13:30’da Tünel Meydanı’na ulaşacak.
İETT Genel Müdürü Mümin Kahveci’nin nikâh şahidi olacağı nikâhı, saat 14:00’de Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan kıyacak.
Nikahtan sonra, gelin arabası yerine süslenmiş gelin tramvayı ile İstiklal Caddesi’ni turlayacak olan çifte, tramvayda konser verecek olan sanatçı grubu da eşlik edecek.
Vatandaşlara ve çifte, kalp şeklinde hatıra yastıkların hediye edileceği bu unutulmaz nikâh merasiminde siz değerli basın mensubumuzu da aramızda görmekten mutluluk duyarız.

İDO’dan Yolcuya Aşk Seferi

 

İDO, “Rotamız Aşk” diyerek 14 Şubat Sevgililer Günü’nde 14 çifte dilediği hatta Gidiş-Dönüş ulaşım hediyesi veriyor.  Bu özel hediye kapsamında 14 çifti lüks araçla evlerinden aldıracak olan İDO, çiftlere birer kıyafet de hediye ediyor ve yol boyunca özel ikramlarda bulunuyor.

 

İDO’nun http://www.rotamizask.com/ internet adresinde devam ettirdiği hediye kampanyasında, katılımcılar hangi rotayı neden tercih ettiklerini belirterek çekilişe katılabiliyor.

 

Konforlu ve mutlu seyahatlerin adresi İDO’nun, http://www.rotamizask.com/ internet adresinde sevgililere özel başlattığı hediye kampanyası, 28 Şubat tarihine kadar devam edecek.

 

İDO’yla diledikleri hatta Gidiş-Dönüş ulaşım hediyesi, bu özel seyahat öncesinde evlerinden lüks araçla alınacak, “erkek-kadın” birer kıyafet hediyesi ve başka küçük ikramlar kazanacak olan 14 çift, 2 Mart tarihinde yapılacak çekilişle belli olacak.

 

Sevgilinizle birlikte denizde ve karada özel bir seyahat imkanı sunan bu yarışmaya katılmak için http://www.rotamizask.com/ adresini ziyaret etmeniz; “Rotanı Belirle” seçeneğine tıklayarak, karşınıza çıkan “İstanbulda Aşk Başkadır”, “Seninle Heryer Aşk” ve “Bizim Aşkımız Çok Doğal” başlıklarını taşıyan 3 seçenekten birini tercih etmeniz ve #RotamızAşk hashtag’iyle birlikte göndermeniz yeterli.

 


Son Güncelleme: 13.02.2015 16:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.