İL MÜFTÜSÜ ÖZTÜRK BAŞKAN YILMAZ’I ZİYARET ETTİ

Samsun İl Müftüsü Yrd.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
İL MÜFTÜSÜ ÖZTÜRK BAŞKAN YILMAZ’I ZİYARET ETTİ






Samsun İl Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” çerçevesinde Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaret etti.
Müftülük görevlileri ile Başkan Yılmaz’ı ziyaret eden Öztürk, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutladığımız bu zamanda hem biz diyanet çalışanlarına verdiği destek ve katkılar hem de Samsun için yapmış oldukları büyük hizmetler için Sayın Başkanımıza teşekkür etmek istiyoruz. Sayın Başkanımızın Samsun için vermiş olduğu mücadele ve güzel hizmetlerinin devamını diliyorum” dedi.
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz da bu anlamlı hafta içerisinde gerçekleşen ziyaretten mutluluk duyduğunu dile getirerek, “Saygıdeğer Müftümüz ve beraberindeki heyeti belediyemizde görmekten ve ağırlamaktan çok mutlu oldum. Sayın Müftümüze de güzel sözleri için teşekkür ederim. Büyük bir özveri ile görev yaptıklarını bildiğim değerli din adamlarımız sadece vatandaşlarımızın dini vecibelerini yerine getirirken faydalandığı kişiler değil aynı zamanda bulundukları toplumun manevi kanaat önderleri ve yol göstericileridir. O nedenle bu değerli insanların yaptıkları işte donanımlı ve kültürlü olmaları, çevrelerini ve yaşadıkları ortamı doğru algılayıp fikir sahibi olmaları çok önemli. Ben toplumumuzun iyi yönde gelişip değişmesi ve yeni, faydalı tutum ve davranış kalıpları geliştirmesi adına sizlerin çok önemli bir işlevi olduğunu düşünüyor ve inanıyorum. Bu vesile ile bu anlamlı haftanızı da tebrik ediyor ve başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.