Kabe'de vinç faciası: Ölü sayısı 87 oldu

Kabe'de şiddetli yağış ve fırtına nedeniyle Mescid-i Haram'da bulunan bir vincin hacı adaylarının üzerine düşmesi sonucu meydana gelen kazada ölenlerin sayısı 87’ye yükseldi.

11 Eylül 2015 Cuma 22:33
Kabe'de vinç faciası: Ölü sayısı 87 oldu






Kabe'de vinç faciası: Ölü sayısı 87 oldu


Kabe son dakika, son dakika Kabe haberleri, Kabe vinç devrildi, Kabe'de şiddetli yağış ve fırtına nedeniyle Mescid-i Haram'da bulunan bir vincin hacı adaylarının üzerine düşmesi sonucu meydana gelen kazada ölenlerin sayısı 87’ye yükseldi.

Mekke'deki sağanak yağış ve fırtına nedeniyle Mescid-i Haram'da bulunan bir vinç hacı adaylarının üzerine düştü. Feci kazayla ilgili açıklama yapan Suudi Sivil Savunma Kurumu, ölü sayısını ilk olarak 15 olarak açıkladı. Kurum daha sonra yaptığı açıklamada kazada ölen sayısının 62'ye yükseldiğini duyurdu.
Suudi Hükümeti yetkililerince yapılan son açıklamaya göre ise, kazada 87 hacı adayı hayatını kaybetti, 184 hacı adayı da yaralandı.
Son Güncelleme: 11.09.2015 22:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.