Karaman'da tecavüz dehşeti: Polis tecavüzcüyü vurarak durdurdu

Karaman'da genç bir kızı kaçıran 2 tecavüzcü, polis tarafından vurularak yakalandı. Tecavüzcülerden birinin aynı genç kıza bir yıl önce de saldırdığı ortaya çıktı.

29 Eylül 2017 Cuma 16:52
Karaman'da tecavüz dehşeti: Polis tecavüzcüyü vurarak durdurdu






Karaman'da tecavüz dehşeti: Polis tecavüzcüyü vurarak durdurdu

Karaman'da 18 yaşında genç bir kızı kaçıran tecavüz şüphelisi 3 kişi bir bağ evinde yakalandı. Talihsiz kızın, aynı kişi tarafından bir yıl önce tecavüzüne maruz kaldığı, ailesini ölümle tehdit ederek ve evlerini kurşunlayarak şikayet etmesinin önüne geçtiği belirlendi. Son Dakika Karaman

Karaman'da 18 yaşındaki B.L.'yi kaçırdığı ileri sürülen 23 yaşındaki Ömer A. kendisini yakalamak isteyen polise av tüfeğini doğrultunca, polis tarafından bacağından tabancayla vurarak etkisiz hale getirdi. Yanında bulunan ve elinde bıçak olan arkadaşı 37 yaşındaki Fatih T. de yine polis tarafından bacağından tabancayla vurularak etkisiz hale getirildi. B.L., polise verdiği ilk ifadesinde Ömer A.'nın kendisini zorla kaçırıp bir bahçede dövüp tecavüz ettiğini, geçen yıl da yine tecavüze uğradığını ancak ailesini öldürmekle tehdit ettiği ve evlerini kurşunladığı için şikayette bulunmadığını iddia ettiği öğrenildi.


Olay, saat 00.30 sıralarında Dere Köyü'nde bir bahçede meydana geldi. İddiaya göre, B.L., saat 22.30 sıralarında yakınlarına, Ömer. A.'nın kendisini zorla otomobile bindirip kaçırdığı, yanlarında da Ömer A.'nın arkadaşı 23 yaşındaki Ali S.'nin olduğu yönünde mesaj gönderdi. Yakınları da durumu polise bildirdi. Bunun üzerine polis, 7 ayrı suçtan kaydı bulunan ve daha önce bir kadına tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan, bir süre cezaevi kalıp tahliye olan ve bu suçtan hakkında 4 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ömer A.'nın yakalanması için çalışma başlattı.

Yapılan araştırma sonucu Ömer A.'nın Dere Köyü'nde olduğu belirlendi. Polis, Ömer A.'nın bulunduğu adrese gittiğinde 'Teslim olması' yönünde uyarıda bulundu. İddiaya göre Ömer A. da av tüfeğini polise doğrultup ateş açmak istedi. Polis de, tabancayla ateş ederek Ömer A.'yı bacağından yaralayıp etkisiz hale getirdi.

Anahtar Kelimeler:
KaramanSon Dakika Karaman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.