KIZILAY AKDAĞMADENİ İLÇESİNDE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Kızılay Akdağmadeni Şubesi tarafından “Toplum Liderlerini Teşkilatlandırma Projesi Afet Zararlarının Azaltılma” programı düzenlendi
Akdağmadeni Belediye düğün salonunda düzenlenen programa, Akdağmadeni Kaymakamı Ahmet Yıldız, Kızılay Yozgat Şube Başka

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
KIZILAY AKDAĞMADENİ İLÇESİNDE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLEDİ






Kızılay Akdağmadeni Şubesi tarafından “Toplum Liderlerini Teşkilatlandırma Projesi Afet Zararlarının Azaltılma” programı düzenlendi
Akdağmadeni Belediye düğün salonunda düzenlenen programa, Akdağmadeni Kaymakamı Ahmet Yıldız, Kızılay Yozgat Şube Başkanı Ömer Faruk Dumlupınar, Akdağmadeni Kızılay Şube başkanı Ömer Aydoğmuş, Yozgat Dernekler İl Müdürü Hakkı Yurtlu, mahalle ve köy muhtarları, din görevlileri ve öğretmenler katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan Akdağmadeni Kızılay Şube Başkanı Ömer Aydoğmuş, düzenlenen bu programın toplum liderleri aracılığıyla toplumda afetlere karşı hazırlıklı olma ve sosyal sorumluluk bilincini oluşturmak olduğunu belirterek, “Amacımız, toplum liderleri aracılığıyla halkı yaşadıkları bölgedeki afet tehlikeleri ve riskler hakkında bilinçlendirmek ve bu yolla olabilecek afet durumlarında zararı en aza indirmektir” dedi. Kaymakam Yıldız, olası doğal afetlere karşı her zaman hazırlıklı olunması gerektiğini ifade ederek,”Yapılan bu tür toplantılarda, halkımızda farkındalık oluşturmasına katkı sağlayacaktır. Böylesi bilgilendirici toplantıyı düzenledikleri için Türk Kızılayı’na teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.