KOCASİNAN BAYRAMLAŞTI, ATIKLAR TEMİZLENDİ

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, sabah atölye ve hizmet binasında Kocasinan Belediyesi personeliyle bayramlaştı.

21 Ekim 2013 Pazartesi 00:00
KOCASİNAN BAYRAMLAŞTI, ATIKLAR TEMİZLENDİ






Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, sabah atölye ve hizmet binasında Kocasinan Belediyesi personeliyle bayramlaştı.
Başkan Bekir Yıldız, Kocasinan Belediyesi Atölyesinde sabah düzenlenen bayramlaşma töreninde Makine İkmal, Temizlik, Fen İşleri, Veteriner, Park-Bahçeler Müdürlüğü personeliyle bayramlaştı. Törene Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir de katıldı.
Başkan Bekir Yıldız, çalışanların bayramını tebrik ederek ailesiyle birlikte daha nice huzurlu bayramlar dileğinde bulunarak,“Ev halkının çoluk çocuk herkesin gönlüne göre bayramlar diliyorum. Hepinize teşekkür ediyorum. Temizlik ekibi ve diğer arkadaşlar titiz çalışarak kurban kesildikten sonra şehrimizi pırıl pırıl hale getirdi. Onun için hepinize teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Ben tekrar bayramınızı tebrik ediyorum. Ağız tadıyla daha nice bayramlar diliyorum” dedi.
Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir de 20 yıldır olduğu gibi yine mutlu bir bayram yaşadıklarını belirterek,” Allah razı olsun Bekir Başkanımız bayram öncesi, maaşımızı, ikramiyemizi ve her türlü sosyal haklarımızı ödedi. Bu nedenle sıkıntısız bayram yaşadık. Kendisine teşekkür ediyor, gelecek bayramlarda da birlikte olmayı diliyoruz” şeklinde konuştu.
Bu arada Kocasinan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü kurban satış ve kesim yerlerini temizleyip hijyenik ilaçlama yaparak yeniden kullanılabilir hale getirdi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.