Konya'da kadın öğretmen, öğrencisine çıplak resimlerini yollamış

Konya'da bir lisede kadın öğretmenle, öğrencisi arasındaki çarpık ilişki açılan boşanma davasında ortaya çıktı.

02 Mayıs 2018 Çarşamba 18:39
Konya'da kadın öğretmen, öğrencisine çıplak resimlerini yollamış






Konya'da kadın öğretmen, öğrencisine çıplak resimlerini yollamış

Lise öğretmenin kendisi gibi öğretmen olan eşine açtığı boşanma davası, çarpık ilişkiyi gözler önüne serdi. Konya’daki bir lisede yaşanan kadın öğretmen rezaleti, boşanma davasıyla ortaya çıktı. Dava dosyasına göre lisede İngilizce öğretmeni olan D.D., kendisi gibi öğretmen olan eşi arasında boşanma davası sürdüğü sırada erkek öğrencisiyle yakınlaşmaya başladı. Sık sık telefonlaşmaların ardından D.D., müstehcen yazışmalar yaptığı öğrencisine çıplak fotoğraflarını da gönderdi. 

KOCASİ TAZMİNAT İSTEDİ 

Durumu fark eden koca önce öğrenciyi uyardı, ardından da eşi D.D. hakkında mahkemeye başvurdu. Öğretmen koca aile mahkemesine boşanma davaları sürdüğü sırada eşinin kendi kişisel haklarına saygısızlık yaptığını, edep dışı davranışta bulunduğunu, sadakat yükümlülüğünü yerine getirmediğini ileri sürdü. Hem boşanmak istedi hem de 200 bin TL tazminat talep etti. 

ÖĞRETMEN MÜSTEHCEN RESİMLERİ KABUL ETTİ 

D.D. ise mahkemede eşinin kendisiyle ilgilenmemesi ve şiddet uygulamasından dolayı mesajları gönderdiğini anlattı. Bunun yanı sıra D.D. de eşine karşı boşanma davası açtı ve tazminat talep etti. Davayı sonuçlandıran aile mahkemesi çiftin boşanmasına karar verdi. D.D.’nin açtığı davaları reddeden mahkeme, kadının eşine 20 bin TL tazminat ödemesine de karar verdi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.