KÖPRÜDE KAZA, TRAFİK ALTÜST OLDU

Boğaziçi Köprüsü gişelerine çarpan Gaziosmanpaşa Askerlik Şubesi Başkanı Personel Albay Yıldırım Kuruçay ve eşi araç içinde sıkıştı.

10 Ekim 2013 Perşembe 00:00
KÖPRÜDE KAZA, TRAFİK ALTÜST OLDU






Boğaziçi Köprüsü gişelerine çarpan Gaziosmanpaşa Askerlik Şubesi Başkanı Personel Albay Yıldırım Kuruçay ve eşi araç içinde sıkıştı. İtfaiye ekiplerinin uzun süren çalışmaları sonucu kurtarılan yaralılar hastaneye kaldırılırken, kaza nedeniyle köprü trafiği de altüst oldu.
Olay, saat 12.00 sıralarında Boğaziçi Köprüsü Anadolu yakasına geçişte bulunan gişe sahasında meydan geldi. 06 AD 8445 plakalı otomobiliyle Avrupa yakasından Anadolu yakasına doğru geçen Gaziosmanpaşa Askerlik Şubesi Başkanı Personel Albay Yıldırım Kuruçay, bir anlık dikkatsizlik sonucundan gişe duvarına çarptı. Kaza sonrasında Kuruçay ve yanında oturan eşi Serap Kuruçay otomobil içerisinde sıkışırken, arka koltukta oturan çocukları Onur Kuruçay ve Mehmet Camızcı da hafif şekilde yaralandı. Kazayı gören köprüde görevli polis ekipleri hemen yardıma koşarken bir yandan da durumu sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri Serap Kuruçay’ı sıkıştığı yerden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Serap Kuruçay, Mehmet Camızcı ve Onur Kuruçay yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Albay Yıldırım Kuruçay’ı sıkıştığı yerden çıkarmaksa kolay olmadı. İtfaiye ekipleri, yaralı albayı sıkıştığı yerden kurtarmaya çalışırken, sağlık ekipleri de Kuruçay’a ilk müdahaleyi yaptı. Koluna serum takılan yaralı albay, yaklaşık yarım saat süren çalışmanın ardından sıkıştığı yerden çıkardı. Sedyeye konulan Kuruçay, ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.
Kurtarma çalışmaları devam ettiği sırada Boğaziçi Köprüsü gişelerinden 2 tanesi trafiğe kapatıldı. Boğaziçi Köprüsü Anadolu yakası istikametinde kaza nedeniyle yoğun trafik meydana geldi. Yaralıların gönderilmesinin ardından Kuruçay’ın aracı çekiciye yüklenerek kapalı gişeler tekrar trafiğe açıldı.
Öte yandan Onur Kuruçay Kazanın nasıl meydana geldiğini anlayamadığını belirterek, “Babam biraz dalgındı herhalde anlamadım. Bir anda bariyere çarptık” şeklinde konuştu. Bir başka görgü şahidi ise gürültü üzerine dışarı çıktıklarında kazayı gördüklerini söyledi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.