KUAFÖRLER SAÇ TASARIMINDA ŞOV YAPTI

Adıyaman Berberler ve Kuaförler Odası’nın düzenlediği dayanışma gecesinde, bayan kuaförlerin ortaya çıkardıkları birbirinden farklı saç modelleriyle davetlileri kendilerine hayran bıraktı.

07 Kasım 2013 Perşembe 00:00
KUAFÖRLER SAÇ TASARIMINDA ŞOV YAPTI






Adıyaman Berberler ve Kuaförler Odası’nın düzenlediği dayanışma gecesinde, bayan kuaförlerin ortaya çıkardıkları birbirinden farklı saç modelleriyle davetlileri kendilerine hayran bıraktı.
Adıyaman Berberler ve Kuaförler Odası’nın düzenlediği mesleki dayanışma gecesine Türkiye Berberler ve Kuaförler Odası Federasyon Başkanı Bayram Karakaş’ın yanı sıra 26 ilin oda başkanı, 40 yönetim kurulu üyesi ve Adıyaman’dan çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından gecenin açılış konuşmasını Adıyaman Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Sivridaşdan yaparak, kendi başkanlık döneminde 3. dayanışma gecesini düzenlediklerini belirterek, bu tür etkinliklerin mesleki dayanışma ve kaynaşmayı sağladığını söyledi.
Türkiye Berberler ve Kuaförler Odası Federasyon Başkanı Bayram Karakaş ise Adıyaman Berberler ve Kuaförler Odası’nın böyle geniş katılımlı bir gece düzenlemesinin kendileri adına gurur verici olduğunu, Adıyaman Berberler ve Kuaförler Odası’nın ne kadar etkili bir yapıya sahip olduğunu aktardı.
Konuşmaların ardından bayan kuaförlerinden oluşan bir ekip saç tasarımı konusunda birbirinden ilginç tasarımlar ortaya çıkardı. Bayan kuaförlerinin hünerlerini sergiledikleri geceye ortaya çıkan saç tasarımları damgasını vurdu. Saç tasarımlarıyla şov yapan bayan kuaförleri davetlilerden büyük alkış aldı.
Gecede ünlü Türkücü Kahtalı Mıçı’nın yanı sıra Onur Sarıgül, Dellal Metin gibi sanatçılar söyledikleri türkülerle salondakileri coşturdu. Halayların çekildiği gecenin sonunda bazı davetlilere ve meslek sahiplerine plaket takdim edildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.