Kurban Bayramından önce araçlarınızın bakımını yaptırın

Uzmanlar araç sahiplerini uyarıyor, Kurban Bayramı tatili öncesi araç bakımını mutlaka yaptırın

12 Eylül 2015 Cumartesi 00:57
Kurban Bayramından önce araçlarınızın bakımını yaptırın







Uzmanlar araç sahiplerini uyarıyor, Kurban Bayramı tatili öncesi araç bakımını mutlaka yaptırın

Lastik ve araç bakımında uzman çözümler sunan Euromaster, bayram tatiline çıkacakları araç bakımlarını kusursuz yaptırmalarını önerdi

Lastik ve araç bakımı konusunda Avrupa’nın yaygın dağıtım ağına sahip Euromaster’dan, sürücülerin güven içinde yolculuk yapmaları için araç bakımına özen göstermeleri gerektiği açıklaması yapıldı.

Uzmanlık, dürüstlük, müşteri odaklı yaklaşım ilkeleriyle müşterilerine profesyonel hizmet sunan Euromaster, müşterilerinin yola güvenle devam etmesi için çalışıyor. Türkiye pazarına girdiğinden bu yana servis noktalarına gelen binek, 4x4 ve kamyonet araçlara, Euromaster franchise ağına üye servis merkezlerindeki uzman personel tarafından ücretsiz olarak 11 Nokta Kontrolü yapıyor.

11 Nokta Kontrolü; araç lastiklerinin yanı sıra, far, silecek, egzoz, fren, fren hidroliği, akü, sıvılar, klima, amortisör ve ön düzen kontrollerinden oluşuyor.

Euromaster uzmanları tarafından yapılan açıklamada; sürücülerin yola her koşulda güvenle devam edebilmeleri için kusursuz araç bakımının yanı sıra, lastiklerin diş derinliği ve hava basınç değerlerinin de önemli olduğunun  altı çizildi.

Euromaster, Kurban Bayramı öncesi ücretsiz 11 Nokta Kontrolü hizmetinden yararlanmak isteyen  tüm araç sahiplerini servislerine bekliyor. Yola çıkmadan önce araç bakımı yaptırmak isteyen sürücüler, kendilerine en yakın Euromaster Servis Noktası bilgilerine internet üzerinden kolayca ulaşıyor.
Son Güncelleme: 12.09.2015 01:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.