KURBAN SATICILARI MEMNUN DEĞİL

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde Kurban Bayramı öncesi pazara çıkarılan yüzlerce hayvan satıcıların elinde kaldı.

21 Ekim 2013 Pazartesi 00:00
KURBAN SATICILARI MEMNUN DEĞİL






Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde Kurban Bayramı öncesi pazara çıkarılan yüzlerce hayvan satıcıların elinde kaldı.
Bu bayram umduğunu bulamayan Muratlılı kurban satıcıları, ellerinde kalan kurbanlık hayvanları çok düşük fiyata satmak zorunda kaldıklarını söylediler.
Durumun en çok alıcılara yaradığını söyleyen Muratlı Mera Komisyonu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Şen, “Dışarıdan gelen kurbanlıklar piyasayı etkiledi. Yetkililerin buna bir çare bulmalarını istiyoruz. Ayrıca kurbanlık satıcılarına seneye daha iyi bir yer gösterirlerse kurbanlıklarımızı daha rahat satarız” dedi.
Kendilerine kurban satım yeri olarak ilçe merkezinden uzak, tarihi İnanlı Çeşmesi civarını gösterdiklerini ifade eden Başkan Mustafa Şen ve bazı kurban satıcıları, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe’ye serzenişte bulundular.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.