MEDİCALPARK ANTALYASPOR, ÇAYKUR RİZESPOR MAÇININ HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

ANTALYA (İHA) – Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 7.

03 Ekim 2013 Perşembe 00:00
MEDİCALPARK ANTALYASPOR, ÇAYKUR RİZESPOR MAÇININ HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR






ANTALYA (İHA) – Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında deplasmanda oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Spor Toto Süper Lig’de ilk galibiyetini Beşiktaş karşısında alan Medical Park Antalyaspor, teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yapılan antrenmanda hafif sakatlıkları bulunan, Uğur İnceman, Deniz Barış, Nicola Zizic ve Emre Torun takımdan ayrı çalışırken, Isaac Promise İse salonda çalıştı.
Medical Park Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, Çaykur Rizespor maçı öncesinde takımı yalnız bırakmayarak Hasan Subaşı Tesisleri’nde yapılan antrenmanı izledi.
“ÇAYKUR RİZESPOR’U DEPLASMANDA YENECEĞİZ”
Çaykur Rizespor’u deplasmanda yeneceklerini belirten Medicalpark Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, “Beşiktaş maçına kadar olan Galatasaray, Bursaspor maçlarında 4 puan alırız diye umut ediyorduk. Beşiktaş maçı da ekstra bonus olur diyorduk. Ama maalesef Beşiktaş maçından sonra tamamlamak nasip oldu. Beşiktaş maçını almakla lig bitmiş değil. Her zaman söylediğimiz gibi Beşiktaş maçını kazanmamız şehirdeki havayı değiştirdi. Takımda havayı değiştirdi. Futbolcularımız her şeyden önce sergiledikleri futbolla özgüvenleri geldi. Aynı disiplinle aynı futbolla oyunumuzu Rizespor maçında da devam ettirmek istiyoruz. Rizespor maçından galip gelerek, milli maç arasında da ne eksiklerimiz varsa onları tamamlamak istiyoruz. Fazla bir eksiğimiz yok ama birkaç küçük sakatlığımız var. O sakatlıklar da Rizespor maçından sonraki boşluklar da hepsi geçmiş olur diye umut ediyoruz. Rizespor maçı gerçekten çok zor bir maç olacak. Yeni bir takım olmasına rağmen iyi bir çıkış yakaladı. Kendi sahasında genelde maçları aldılar. İnşallah burada da nasıl Beşiktaş maçında nasıl kazandıysak, Rizespor’u da orada yeneceğiz. Futbolcuların sözü var. Kesinlikle maçı kazanacaklar. Pazar günü maçı alarak şehre döneceğiz” dedi.
Ayrıca antrenmanı Japonya ikinci lig takımlarından F.C Osaka takımının kulüp başkanı ve yöneticileri izledi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.