MHP KARESİ VE ALTIEYLÜL İLÇE BAŞKANLARI ATANDI

MHP Balıkesir İl Teşkilatı, Karesi MHP İlçe Başkanı olarak Taha Tunus’un, Altıeylül MHP İlçe Başkanlığına ise Murat Somuncuoğlu’nun atandığını ilan etti.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
MHP KARESİ VE ALTIEYLÜL İLÇE BAŞKANLARI ATANDI






MHP Balıkesir İl Teşkilatı, Karesi MHP İlçe Başkanı olarak Taha Tunus’un, Altıeylül MHP İlçe Başkanlığına ise Murat Somuncuoğlu’nun atandığını ilan etti.
Karesi AVM’de düzenlenen MHP’nin aday tanıtım toplantısına MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, MHP MYK üyesi Hüsnü Uçar, Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, MHP İl Başkanı Bayram Çılgın, Ülkü Ocakları Başkanı Coşkun Yaman, Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf Özenç, Tuna Aktürk, İl Genel Meclisi Üyesi Cemal Kocataş, Belediye Meclis Üyeleri Gülay Birdar, Bayram Ali Avcı, Turan Gürbüz, çok sayıda MHP İlçe Başkanları ve ile partili katıldı.
Tanıtım toplantısında bir konuşma yapan MHP İl Başkanı Bayram Çılgın, yaptığı konuşmada, “Karesi ve Altıeylül İlçe Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri 30 Mart seçimlerinde halkımızla birlikte Üç Hilali göndere çekeceklerdir” dedi.
MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut ise, yeni atanan başkanları kutlayarak, demokratikleşme paketini eleştirerek, “Bu gidişe son vermek için, 30 Mart seçimlerinde köylerde, mahallerde, ilçeler de, şehirler de ve Büyük şehirlerde kapı kapı dolaşmak zorundayız” dedi.
Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok ise, “Büyük şehir yasası çıktıktan sonra 30 Mart yerel seçimleri öncesi bu yapılanma çok önemli. Yerel seçimleri son derece yakından ilgilendiriyor. MHP’li seçmenlere ve Ülküdaşlarımıza çok iş düşüyor. 2009 yerel seçimleri Başbakanımızı bile şaşırtan büyük bir zafer kazandık. Geçen 4 yıl da belediyeciliğin ne olduğunu gösterdik. İlk altı ayda dizlerimiz titredi. Borç içindeki belediyemizin elektrik borcu, vergi borcu ve müteahhitlere trilyonlarca borcumuz vardı. Kendimize değil bize inananları düşünüyorduk. Allah’a çok şükür şu anda hiç kuruluşa ve kuruma borcumuz yok. Kasamızda da paramız var” şeklinde konuştu.
Sosyal belediyecilik de yapılan borç sorgulamasını kaldırdıklarını da ifade eden Başkan Ok, “Balıkesir’de yol, asfalt ve kaldırım parası alınıyordu. Belediyenin vazifesi olan bu işler için vatandaşlarımızdan para almadık. Daha önce alınmış olan kaldırım, asfalt paralarını su ve vergilerinin ücretinden mahsup ettik. 4 yılda tam 700 bin ton asfalt attık. Kilit parke ve dolgu malzemeleri için vatandaşlarımızdan hiçbir ücret almadık” dedi.
Başkan Ok, hizmete geldikleri günden bu yana yaptıkları hizmetleri de anlatarak, Balıkesir’de büyük değişim yaşandığını ifade etti. Ok, “Alparslan Türkeş Spor Kompleksi 2 Kasım 2013’de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımı ile açılacak. Mahallerde yaptığımız park ve bahçelerin sayısını artık takip bile edemiyorum. Önümüzdeki seçimlerde kendimizle yarışacağız” dedi.
Başkan Ok, Karesi ve Altıeylül İlçe Başkanları ve yöneticilerine başarılar diledi. Karesi İlçe Başkanı Taha Tunus ile yönetim kurulu ve Altıeylül İlçe Başkanı Murat Somuncuoğlu ile yönetimi tek tek partililere ve basına tanıtıldı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.