MHP MELİKGAZİ İLÇE TEŞKİLATI TOKİ DEMOKRASİ MAHALLESİNDE

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Melikgazi İlçe Teşkilatı, Mahalle Toplantılarına TOKİ Demokrasi Mahallesi ile devam etti.

03 Ekim 2013 Perşembe 00:00
MHP MELİKGAZİ İLÇE TEŞKİLATI TOKİ DEMOKRASİ MAHALLESİNDE






Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Melikgazi İlçe Teşkilatı, Mahalle Toplantılarına TOKİ Demokrasi Mahallesi ile devam etti. Toplantıya, MHP Melikgazi İlçe Başkanı Ertuğrul Yücebaş, MHP Melikgazi Kadın Kolları Başkanı Funda Dağ ve Belediye Meclis üyelerinin yanı sıra çok sayıda mahalle sakini katıldı.
Toplantıda konuşan Melikgazi İlçe Başkanı Ertuğrul Yücebaş, 'Sözde açılım, demokratik süreç ve paketlerle Türk milletinin, devletinin geleceği karartılmakta, bölücü başının talimatları ve fikirleri ile yandaş ve yanaşmaların uğursuz, onursuz sinsi destekleri ile Türkiye Cumhuriyetinin geleceği tehlikeye atılmaktadır” dedi.
Yücebaş, 'Süslü ve yapmacık geciktirmelerle malum çevrelerin tepkileri en aza indirilerek önümüzdeki yerel seçimlerde başarı hedefleyen hükümet ve onun başbakanı Türk milletine her zamanki gibi gerçekleri söylemeyip takiye yapmayı ve oyalamayı adet haline getirmiştir' diye konuştu.
İlçe Başkanı Yücebaş konuşmasına söyle devam etti:
'Tarihimizde şark meselesi olarak adlandırılan sinsi tezgahı, günümüzde AKP iktidarı açılım ve demokratikleşme adı ile yapmaktadır. Bilinmelidir ki ıslahat fermanı, Tanzimat fermanı gibi imtiyazlar problemi çözmemiş dağılmayı hızlandırmıştır, günümüzde ise süslü ve içi boş sözlerle ayrımcılık ve terör yanlılarına şirin gözükmeye çalışan, mücadele yolunu bırakıp müzakereyi kendileri düstur edinen hükümet ve onun organları Türk devletinin temel dinamiklerini yıpratarak malum çevreleri memnun etme yolunu seçmiştir.'
Yücebaş, 'Haysiyetimizle, onurumuzla, namusumuzla Türk milletinin haysiyetini, onurunu savunmaya ve yaşatmaya devam edeceğiz. Kim hangi sinsi oyunu tezgâhlarsa tezgâhlasın Türk milliyetçileri olarak her türlü kirli pazarlığı, sinsi oyunu bozacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın“ dedi.
30 Mart 2014 günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinden zaferle çıkmak için var güçleri ile çalıştıklarını dile getiren Yücebaş; 'Her eli sıkacağız, her gönüle gireceğiz. İnşallah belediye seçimlerinden zaferle çıkacağız' ifadelerini kullandı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.